Sluit navigatie
Open navigatie

Nieuws Buurt MV

 • 17 februari 2017

  Pilot 'Buurt M/V' van start

  Leidschendam-Voorburg - Buurt m/v zet zich sinds gisteren actief in voor kwetsbare wijkbewoners. Buurtbewoners helpen buurtbewoners om onder meer eenzaamheid tegen te gaan.

  Lees meer

 • 27 januari 2016

  Buurt m/v staat klaar voor wie wat hulp nodig heeft op Voorne

  Voorne – ‘Buurt m/v’ zet buurtmannen en buurtvrouwen in om mensen die dat nodig hebben een steuntje in de rug te geven. “Bijvoorbeeld voor iemand met een alcoholprobleem”, vertelt coördinator Gert-Jan Achterberg. Nu ze van de gemeentes Westvoorne, Brielle en Hellevoetsluis ook voor 2016 subsidie zullen ontvangen, zijn ze extra gemotiveerd er de komende 12 maanden tegenaan te gaan.

  Lees meer

 • 2 juli 2015

  ‘Door Buurtvrouw ben ik er weer helemaal bovenop gekomen’

  Buurt m/v is opgezet als steuntje in de rug voor kwetsbare wijkbewoners; mensen die om welke reden dan ook in een sociaal isolement terecht zijn gekomen. Vaak zijn zij in behandeling voor psychische problemen, hebben gewoond in een Blijf van m’n Lijfhuis of staan onder toezicht van de reclassering.

  Lees meer

 • 15 mei 2015

  Buurt M/V: voordoen, samen doen, zelf doen

  BRIELLE/HELLEVOETSLUIS/WESTVOORNE – Op 1 mei is binnen Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne gestart met een pilot Buurt M/V. In dit innovatieve concept van Antes gaan vier inwoners bij Stichting Buurt M/V aan de slag als Buurtman of –vrouw.

  Lees meer

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

Informatiepakket binnen enkele werkdagen in huis