Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Cliëntenraad

Antes heeft een cliëntenraad. Deze raad komt op voor de gemeenschappelijke belangen van cliënten van Antes.

Jonger dan 24?

Bent u jonger dan 24 jaar? Dan komt u in behandeling bij Youz. Youz is het jongerenmerk van Antes en gespecialiseerd in de behandeling van problemen met alcohol, drugs, gokken en/of gamen bij jongeren. Bij Youz is een jongerenraad.

Wat doet de cliëntenraad?

De cliëntenraad wil dat cliënten goede zorg krijgen. Daarom geeft de raad advies aan het bestuur van Antes. Denk hierbij aan adviezen over voeding, huisvesting, privacy of activiteiten voor cliënten. De cliëntenraad:

  • komt op voor de belangen van cliënten
  • geeft informatie aan cliënten
  • geeft advies over ontwikkelingen bij Antes

Wie zitten er in de cliëntenraad?

In de cliëntenraad zitten mensen die behandeld worden bij Antes. Ook kunnen er mensen in zitten die daar behandeld zijn geweest. Allemaal hebben ze dus ervaring met Antes.

Hoe werkt de cliëntenraad?

De cliëntenraad vergadert regelmatig. Ze bespreken dan onderwerpen die op dat moment belangrijk zijn. De directie of het bestuur van Antes is periodiek aanwezig om te overleggen.
Verder bezoeken de leden iedere maand de afdelingen. Of houden daar spreekuur. Ze bespreken dan de zorg en wat er beter kan. Ook horen ze graag wat u belangrijk vindt. Heeft u vragen, dan geven ze daar antwoord op, of ze sturen u door naar de juiste persoon. Vraag op uw afdeling hoe u contact kunt hebben met de cliëntenraad. U vindt daar ook onze nieuwsbrief met nieuws en informatie.

Wat doet de cliëntenraad niet?

De cliëntenraad houdt zich met algemene zaken bezig. Heeft u een klacht of een persoonlijk wens? Dan kunt u niet bij hen terecht. Neem in dat geval contact op met uw behandelaar, of begeleider, de patiëntenvertrouwenspersoon of de klachtencommissie.

Wat kunt u doen?

Laat ons weten wat u vindt van de zorg bij Antes. Heeft u ideeën of tips, dan horen wij die graag. Bent u enthousiast en wilt u meedenken? Neem dan contact op met de cliëntenraad.

Contact met ons

U kunt ons bereiken via e-mail: AntesClientenraad@Antesgroep.nl

Of bellen naar: 088 230 3346 of 088 - 230 3713

 

Inloggen op uw persoonlijke pagina

Wij bieden een deel van onze behandeling online aan.
 

Hier kunt u inloggen op uw persoonlijke pagina. Heeft u nog geen persoonlijke pagina? Ga naar uw behandelaar voor meer informatie.
 

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden