Go to top

Familie

Contact

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ondersteuning

Ook voor de partner, familie en vrienden is het lastig dat hun dierbare psychische klachten heeft. Hoe kunt u bijvoorbeeld omgaan met een depressie, angsten, schizofrenie of een verslaving?

Informatie, tips en steun

We geven u graag informatie, tips en steun. Zo zijn er cursussen of oefeningen die u kunnen helpen. Vraag bij uw contactpersoon naar de mogelijkheden.

Familievertrouwenspersoon

Wilt u informatie, advies of begeleiding van iemand die niet bij onze organisatie werkt? Neem dan contact op met de familievertrouwenspersoon. Deze persoon werkt voor een landelijke stichting. Familievertrouwenspersoon >>

Zus en Zo anoniem online zelfhulpprogramma

Als iemand in uw directe omgeving psychische klachten heeft, verandert uw leven ook. Hoe dit verandert is voor iedereen anders. In deze online training staan we stil bij hoe het voor u is.
U kunt zich anoniem aanmelden voor de training en direct beginnen. Meer informatie >>

Huiselijk geweld

Heeft u te maken met huiselijk geweld en weet u niet wat u moet doen? U kunt dit bespreken met de behandelaar of neem contact op met Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond.

Ondersteuning jongeren

Heeft je vader of moeder psychische problemen en/of een verslaving? Dan is dat niet altijd makkelijk. Antes heeft een speciale groep voor jou. Die groep is onderdeel van Youz. Youz is van onze organisatie en speciaal voor jongeren.

Kindermishandeling

Heeft u te maken met kindermishandeling? Of denkt u dat hier sprake van is? U kunt dit bespreken met de behandelaar of neem contact op met Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond. Zij geven advies en onderzoeken (mogelijke) situaties van kindermishandeling.

Dáárom Antes:

Lid van:

Feedback
X

Feedback