Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Kindermishandeling

Heeft u thuis te maken met kindermishandeling? Dan kunt u daar iets aan doen. Weet u niet hoe? Er zijn verschillende manieren om hulp te krijgen, dus u staat er niet alleen voor. Er zijn organisaties die u kunnen helpen om uit deze situatie te komen. En ook in uw omgeving zijn er mensen die u willen helpen. Dat zijn er vaak meer dan u denkt.

Heb jij te maken met kindermishandeling?

Het gaat bij jou thuis niet goed en daar wil je wat aan doen. Als je wordt uitgescholden bijvoorbeeld, of misschien zelfs geslagen. Of als je ouders veel ruzie maken en elkaar uitschelden. Maar ook als jij zelf soms agressief wordt. Blijf hier niet alleen mee rondlopen. Hoe eerder je hulp krijgt, hoe beter. Hieronder lees je waar je terechtkunt.

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond is voor iedereen die te maken heeft met kindermishandeling. Bel 0800 – 2000 voor advies en ondersteuning. U kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week bellen. Of mail naar info@veiligthuisrr.nl of kijk op de Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond.

Voor wie?

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond werkt voor: Albrandswaard, Barendrecht, Brielle, Capelle a/d IJssel, Goeree Overflakkee, Hellevoetsluis, Krimpen a/d IJssel, Lansingerland, Maassluis, Nissewaard, Ridderkerk, Rotterdam inclusief Hoek van Holland, Schiedam, Vlaardingen en Westvoorne.

Woont u in een andere gemeente? Kijk dan op veiligthuis.nl welk steunpunt u kunt benaderen voor informatie en/of advies.

Zonder naam

Als u contact opneemt, hoeft u niet uw naam te noemen. In het eerste gesprek vragen de hulpverleners waarmee u zit. Is duidelijk welke vragen en problemen u heeft, dan verwijzen zij u door. Heeft u alleen behoefte aan een luisterend oor? Dan kan dat ook. Wilt u later toch hulp? Dan belt u nog een keer en dan regelen zij de hulp die u nodig heeft.

Weet u niet wat u moet doen?

Weet u niet wat u moet doen? Dan kunt u kijken op de website Ik vermoed huiselijk geweld. U krijgt daar meer informatie over wat u kunt doen.
 

Aanmelden voor behandeling

Heeft uw naaste besloten om zijn problemen aan te pakken? Dan kan hij of zij zich direct aanmelden voor behandeling.

We maken dan een afspraak. Na die afspraak weet uw naaste wat er aan de hand is en hoe we kunnen helpen.
 

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden