Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Persoonlijkheidsstoornis

Iedereen gedraagt zich wel eens op een manier die anderen eigenaardig kunnen vinden. Soms gedraagt iemand zich echter vaak eigenaardig. Diegene kan daar zelf last van hebben of anderen hebben er last van. Er kan dan sprake zijn van een persoonlijkheidsstoornis. Daar horen bijvoorbeeld ook woedeaanvallen bij. Of het lukt diegene niet om zijn gevoelens te beheersen.

Signalen

Iemand met een persoonlijkheidsstoornis kan plotseling verdrietig, bang of boos zijn of voelen dat hij/zij niet meer belangrijk is. Het is erg lastig om deze gevoelens te negeren. Iemand kan zelfs de neiging hebben zichzelf of anderen pijn te doen. Soms kan het ook gebeuren dat iemand niet meer het verschil weet tussen de echte wereld en de fantasiewereld. Vaak vindt degene met een persoonlijkheidsstoornis dat het normaal is hoe hij zich voelt en wat hij denkt en doet.

Wat kunt u doen?

Maakt u zich zorgen over uw partner, familielid of vriend(in)? Praat er met hem of haar over. Wilt u meer weten over de behandeling van een persoonlijkheidsstoornis? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze medewerkers.
 

Aanmelden voor behandeling

Heeft uw naaste besloten om zijn problemen aan te pakken? Dan kan hij of zij zich direct aanmelden voor behandeling.

We maken dan een afspraak. Na die afspraak weet uw naaste wat er aan de hand is en hoe we kunnen helpen.
 

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden