Go to top

Familie

Contact

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Rol van familie

Als uw partner, familielid of vriend(in) psychische problemen heeft, dan heeft dat waarschijnlijk ook gevolgen voor u. We vinden het belangrijk om familie van onze cliënten te steunen. Daarnaast speelt u een belangrijke rol bij onze behandeling.

Samenwerken met familie

Bent u familie van onze cliënt, dan kent u hem of haar vaak goed. Daarom zijn uw kennis en ervaringen belangrijk. We adviseren cliënten altijd om hun familie te betrekken bij de behandeling. Uw partner, familielid of vriend(in) moet dit wel goed vinden. Ook hangt het er vanaf wat u zelf wilt en aankunt.

Steun voor familie

Misschien heeft u zorgen, of vraagt u zich af wat u wel of niet moet doen. Of vindt u de zorg zwaar en weet niet hoe u gezond blijft in deze situatie. Graag horen wij wat voor u belangrijk is. Het is vaak heftig om mee te maken dat een familielid psychische klachten heeft. Wij willen er daarom voor u zijn. Dat doen we op verschillende manieren.

Delen van informatie

Er zijn regels over het delen van informatie. Maar we vinden het zelf ook belangrijk om hier zorgvuldig mee om te gaan.

Het dossier

Antes houdt in een dossier de behandelingen bij. U kunt alleen het dossier inzien als uw kind, ouder, partner, familielid of vriend(in) dit goed vindt.

Dáárom Antes:

Lid van:

Feedback
X

Feedback