Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Behandeling van psychische klachten en/of verslaving

Heeft u klachten, zoals een depressie, schizofrenie, angsten of een verslaving? Deze klachten zijn vaak goed te behandelen. Wij behandelen uw klachten. Het doel is om de klachten weg te nemen en te voorkomen dat ze terug komen. Soms is het niet mogelijk om helemaal te genezen. We leren u dan beter met uw klachten om te gaan. We bespreken ook met u of u andere problemen heeft. Bijvoorbeeld schulden, geen werk of woning. We helpen u dan om deze problemen aan te pakken.

Locatie

De meeste behandelingen zijn op onze poliklinieken. Soms is het nodig om in onze kliniek te worden opgenomen. Bijvoorbeeld als u langer verslaafd bent aan middelen als alcohol, drugs of medicijnen. Een opname in een kliniek is altijd zo kort mogelijk.

Inhoud

Uw behandeling bestaat onder andere uit persoonlijk contact met uw behandelaar. Soms vindt een deel van de behandeling in groepsvorm plaats. Ook heeft u een online, persoonlijke pagina waar u oefeningen kunt doen en informatie kan lezen.

Passende aanpak voor uw klachten

Wij hebben veel ervaring in het behandelen van mensen met een psychische aandoening en/of verslaving. Er is altijd een passende aanpak voor uw klachten. Neem daarom gerust contact met ons op. Ook als u twijfelt of wij iets voor u kunnen betekenen. Ook kunnen uw familie en/of partner een beroep op ons doen.
 

Aanmelden

U kunt zich bij ons direct online aanmelden voor behandeling. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op om een eerste afspraak te maken. Binnen 1 dagdeel krijgt u duidelijkheid.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden