Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Uw eerste afspraak

Tijdens uw eerste afspraak onderzoeken we uw klachten. Daarna bespreken we hoe we deze het beste kunnen behandelen.


 

Vragenlijsten

Van te voren vragen we u om online een aantal vragenlijsten in te vullen. Heeft u moeite met lezen? Vindt u het lastig om de vragen te beantwoorden? Geen probleem, onze medewerkers helpen u dan tijdens de eerste afspraak met het invullen. De informatie uit de vragenlijst kunnen we meteen bij de eerste afspraak gebruiken.

Neem iemand mee

Uw eerste afspraak duurt een paar uur. De afspraak kan vermoeiend voor u zijn. Neem daarom iemand mee naar uw afspraak, bijvoorbeeld uw partner, familie of een vriend(in).

Onderzoeken

Om u goed te kunnen helpen, doen we een aantal onderzoeken. De onderzoeker stelt u veel vragen om erachter te komen wat er precies aan de hand is. Daarnaast doen we een klein lichamelijk onderzoek. Verder bespreken we of u werk heeft, wat u in uw vrije tijd doet en of u problemen heeft met wonen, geld of relaties.

Heeft u iemand meegenomen, dan zullen we hem of haar ook een paar vragen stellen. Uw partner, familie of vrienden kunnen ondersteuning van ons krijgen.

U maakt kennis met de hoofdbehandelaar, die u ook een paar vragen stelt. De uitkomsten van de onderzoeken bespreken we binnen ons team.

Behandelovereenkomst

Aan het einde van uw afspraak bespreken we de resultaten van de onderzoeken. Verder stellen we u een behandeling voor. We bespreken de volgende onderwerpen met u:

  • onderdelen van uw behandeling
  • waar u de behandeling heeft
  • of er een opname nodig is
  • hoelang de behandeling gaat duren
  • of er een wachttijd is voor deze behandeling

Bent u akkoord, dan tekent u een behandelovereenkomst. U krijgt een kopie mee naar huis. We plannen dan meteen een afspraak in voor de start van de behandeling. U werkt tijdens de behandeling in fasen naar het einddoel toe. Dat gebeurt in kleine stappen. Aan het einde van iedere fase wordt samen met u bekeken hoe de voortgang is.
 

Aanmelden

U kunt zich bij ons direct online aanmelden voor behandeling. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op om een eerste afspraak te maken. Binnen 1 dagdeel krijgt u duidelijkheid.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden