Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Dementie

Als u ouder wordt, gaat uw geheugen achteruit. Maar dingen vergeten, is niet hetzelfde als dementie. Bij dementie heeft u erge problemen met uw geheugen. U kunt ook andere klachten hebben. U vindt het bijvoorbeeld moeilijk om koffie te zetten, of te koken of u wilt iets zeggen maar kan niet op het woord komen. Dementie heeft dus grote gevolgen voor uw leven.

Wat is dementie?

Dementie is een verzamelnaam voor verschillende ziektes die de hersenen aantasten. Het komt vooral voor bij mensen boven de 60 jaar. Maar ook jongere mensen kunnen het krijgen. Dit komt minder vaak voor.

Behandeling

De behandelmogelijkheden voor dementie zelf zijn beperkt. De meest voorkomende behandelingen zijn gericht op het zorgen dat u minder last heeft van de verschijnselen en kunnen we bijkomende problemen zoals stemming en angst behandelen. 

Vragen, advies of hulp?

Heeft u vragen over dementie? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan samen kijken naar een oplossing.
 

Aanmelden

U kunt zich bij ons direct online aanmelden voor behandeling. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op om een eerste afspraak te maken. Binnen 1 dagdeel krijgt u duidelijkheid.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden