Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Cocaïne

Cocaïne geeft energie en zelfvertrouwen. Maar als het na een half uur uitgewerkt is, ontstaat er een dip. Het risico op een verslaving is groot. Er is steeds meer nodig om hetzelfde effect te krijgen. Bent u de laatste tijd steeds vaker cocaïne gaan gebruiken? Bijvoorbeeld omdat u zich dan zelfverzekerder voelt? Of omdat u langer door wilt gaan? En ontstaan er problemen door uw gebruik, bijvoorbeeld financiële problemen, problemen met uw gezondheid of in uw sociale omgeving, met vrienden of werk? Dan kan er sprake zijn van een cocaïneverslaving.

Kenmerken cocaïneverslaving

  • U heeft cocaïne nodig om u goed of zelfs normaal te voelen.
  • U heeft het gevoel niet meer zonder te kunnen.
  • U bent veranderd sinds u gebruikt.
  • U heeft er alles voor over om cocaïne in handen te krijgen.
  • U besteedt steeds meer geld aan cocaïne.
  • U raakt door uw gebruik in de problemen: financieel, op uw werk/opleiding en/of in uw relaties.

Behandeling

Bij Antes kunt u terecht voor gespecialiseerde behandeling om te stoppen met cocaïne. Onze behandeling is niet alleen gericht op de verslaving maar ook andere problemen die zijn gekomen door uw verslaving of waardoor u een verslaving heeft gekregen. Bijvoorbeeld psychische klachten zoals angst of somber voelen.

Vragen, advies of hulp?

Heeft u een cocaïneverslaving en wilt u stoppen met het gebruik van cocaïne? Neem dan contact op met uw huisarts. Uw huisarts kunt u verwijzen. Heeft u al een verwijsbrief? Dan kunt u zich direct online aanmelden of neem telefonisch contact met ons op.
 

Aanmelden

U kunt zich bij ons direct online aanmelden voor behandeling. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op om een eerste afspraak te maken. Binnen 1 dagdeel krijgt u duidelijkheid.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden