Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Speed

Speed geeft u energie. U voelt uw vermoeidheid niet meer. Maar dat gevoel kan ook doorschieten. U raakt sneller geïrriteerd of opgefokt. U denkt de hele wereld aan te kunnen, maar onderschat risico's. Dat kan leiden tot ongelukken of u kunt betrokken raken bij ruzies of gevaarlijke situaties.

Om hetzelfde effect te blijven bereiken is er steeds meer nodig. Als de speed uitgewerkt is, komt er een dip. Iemand voelt zich uitgeput, down en somber. Gebruikt u regelmatig speed? Dan kunt u daar lichamelijke en psychische klachten van krijgen. Ook heeft regelmatig gebruik al na een aantal weken geestelijke afhankelijkheid tot gevolg.

Kenmerken speedverslaving

  • U heeft speed nodig om u goed of energiek te voelen.
  • U heeft steeds meer nodig om hetzelfde effect te krijgen.
  • U bent er voortdurend mee bezig.
  • U neemt vaker en meer speed dan u van plan was.
  • U raakt verzeild in gevaarlijke situaties of bent betrokken bij ongelukken.
  • U verliest gewicht doordat speed de eetlust remt.

Behandeling speed 

Heeft u een probleem met het gebruik van speed? En wilt u stoppen? Bij Antes kunt u terecht voor gespecialiseerde behandeling om te stoppen met het gebruik van speed. Onze behandeling is niet alleen gericht op de verslaving maar ook andere problemen die zijn gekomen door uw verslaving of waardoor u een verslaving heeft gekregen.

Vragen, advies of hulp?

Wilt u stoppen met speed? Neem dan contact op met uw huisarts. Uw huisarts kunt u verwijzen. Heeft u al een verwijsbrief? Dan kunt u zich direct online aanmelden of neem telefonisch contact met ons op.
 

Aanmelden

U kunt zich bij ons direct online aanmelden voor behandeling. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op om een eerste afspraak te maken. Binnen 1 dagdeel krijgt u duidelijkheid.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden