Sluit navigatie
Open navigatie

Nieuws

 • 12 januari 2018

  Vervuilde drugs in Noord-Brabant en Rotterdam-Rijnmond

  12 januari 2018 - De afgelopen week zijn er bij het Drugs Informatie en Monitoring Systeem (DIMS) drugspoeders ingeleverd, waarin het zeer gevaarlijke atropine is aangetroffen. De ketamine- en cocaïnepoeders zijn bij verschillende testlocaties in Noord-Brabant aangeleverd. Daarnaast zijn er begin dit jaar bij het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum (NVIC) meldingen geweest van gezondheidsincidenten in Noord-Brabant en Rotterdam-Rijnmond waarbij er vermoedelijk sprake was van blootstelling aan atropine.

  Lees meer

 • 6 oktober 2017

  Samen werken aan bloeiende Learning Communities

  Donderdag 5 oktober tekenden Yvonne van Stiphout, lid raad van bestuur Antes en Anky Romeijnders, lid college van bestuur Albeda de samenwerkingsovereenkomst voor de start van Learning Communities.

  Lees meer

 • 29 september 2017

  Antes en Parnassia Groep samen een feit

  In juni heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) toestemming gegeven voor de fusie mits een aantal activiteiten zou worden overgedragen aan GGZ Delfland. De afgelopen maanden heeft de overdracht van zorgactiviteiten op het gebied van de ambulante en klinische Specialistische GGZ en forensische psychiatrie plaatsgevonden. Hiermee is voldaan aan de eis die de ACM heeft gesteld en is de juridische fusie tussen Antes en Parnassia Groep per 2 oktober 2017 een feit. Een belangrijk en mooi moment voor kwetsbare patiënten in Rijnmond. Na de lange voorbereidingsperiode kunnen wij nu echt beginnen om gezamenlijk de zorg aan deze patiënten nog beter vorm te geven!

  Lees meer

 • 12 juni 2017

  Antes en Parnassia Groep mogen samen verder!

  Eén ggz-organisatie voor Rotterdam-Rijnmond voor kwetsbare doelgroepen. Nadat al eerder de NZa goedkeuring heeft gegeven, geeft nu ook de ACM toestemming aan Antes en Parnassia Groep om de fusie door te zetten. Na veel overleg en onderzoek is er overeenstemming bereikt over een oplossing om de bezwaren van de ACM over concurrentie en keuzemogelijkheden voor patiënten in Rijnmond tegen de fusie weg te nemen.

  Lees meer

 • 17 februari 2017

  “Mooie gedachte dat we zo mensen kunnen helpen”

  De Antes Werkmaatschappij is een samenwerking aangegaan met Van Koppen & Van Eijk. Dit is een van de grootste uitzendbureaus in Nederland. Omdat zij ook buitenlandse werknemers in dienst hebben, hebben ze diverse locaties waar deze werknemers kunnen verblijven. Voor het onderhoud van die locaties is een samenwerking aangegaan met de Antes Werkmaatschappij.

  Lees meer

 • 27 januari 2017

  Geslaagde Module Make over

  Antes deed deze week mee aan de eerste nationale e-healthweek. Cliënten hebben in een week een mooie en bruikbare e-healthmodule gemaakt.

  Lees meer

 • 26 januari 2017

  Verkopen ze kaaskoekjes op Mars?

  Verkopen ze kaaskoekjes op Mars, is de intrigerende titel waaronder Rob van Olm de ontwikkelingen binnen de geestelijke gezondheidszorg (ggz) van de afgelopen decennia heeft beschreven.

  Lees meer

 • 20 januari 2017

  Factsheet Meldpunt zwanger en verslaafd

  Wanneer middelengebruik tijdens de zwangerschap een rol speelt, heeft het ongeboren kind al voor de geboorte een valse start. Het Meldpunt Zwanger & Verslaafd van Bouman* begeleidt zwangere vrouwen met als doel het kind zo gezond mogelijk ter wereld te laten komen. Het Meldpunt Zwanger & Verslaafd werkt binnen een convenant samen met Erasmus Medisch Centrum, Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond (JBRR) en de Raad voor de Kinderbescherming.

  Lees meer

 • 14 november 2016

  Nominatie Rocco Hoekstra voor Willem Nolenprijs

  Rocco Hoekstra, psychiater bij Antes, is genomineerd voor de Willem Nolenprijs.

  Lees meer

 • 8 maart 2016

  Delta houdt open dag op zaterdag 19 maart

  Op de landelijke open dag in de Week van Zorg en Welzijn organiseert ook Delta een open dag. Van 10.00 tot 12.30 uur zijn er tal van leuke activiteiten te beleven op het terrein aan de Albrandwaardsedijk in Poortugaal.

  Lees meer

 • 21 januari 2016

  Taalheld 2016

  Voor haar bijdrage aan het Antes’ project basisvaardigheden is onze collega Wanda Krouwel door Stichting Lezen en Schrijven voorgedragen als Taalheld 2016.

  Lees meer

 • 12 december 2015

  Antes zet in op familiebeleid

  Antes vindt het belangrijk om familie (en andere naasten) bij de behandeling te betrekken. Familie wordt door Antes gezien als een volwaardige partner in de zorg.

  Lees meer

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

Informatiepakket binnen enkele werkdagen in huis