Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Antes stapt over op meldpuntsoftware van Myosotis ICT B.V.

Antes heeft met Myosotis ICT B.V. een tweejarige overeenkomst getekend voor het gebruik van de meldpuntsoftware van Myosotis ICT B.V. De meldpuntsoftware wordt door de vier meldpunten van Antes gebruikt om de ongeveer 40.000 meldingen van verwarde personen en personen met psychische problemen die jaarlijks worden gedaan vast te leggen en op een adequate manier door te leiden naar de juiste behandelaars.

Een belangrijke reden voor de keuze voor Myosotis ICT is dat de nieuwe meldpuntsoftware naadloos aansluit op het Crisis-EPD, WebRAAP, dat tevens door Myosotis is ontwikkeld en wordt gebruikt door de Crisisdienst van Antes. Door deze integratie houdt Antes beter zicht en controle op de groep verwarde personen die kampen met psychische problemen. Verder is de software gebruikersvriendelijk en biedt allerlei mogelijkheden om meldingen met hoge urgentie beter te volgen.

De meldpuntsoftware is ontwikkeld naar aanleiding van de landelijke problematiek rondom verwarde personen. Het schakelteam heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een betere afstemming van de hulp en zorg voor verwarde personen. 


Benjamin Martens (Antes): “Al vele jaren werken we voor onze acute keten samen met Myosotis voor registratie en verslaglegging van onze activiteiten. Dat doen we met een goed en veilig gevoel waarbij we het systeem ervaren als praktisch, efficiënt en toegankelijk. We kijken daarom uit naar het werken met de software zoals ontwikkeld voor onze meldpunten.”

Hubert Groen (Myosotis): “De overeenkomst met Antes geeft ons een fantastische impuls bij de verdere ontwikkeling van software die een integrale aanpak van zorg mogelijk maakt van mensen die verward zijn of die snel psychische hulp behoeven. Wij zijn erg blij met de samenwerking”.
 

Aanmelden

U kunt zich bij ons direct online aanmelden voor behandeling. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op om een eerste afspraak te maken. Binnen 1 dagdeel krijgt u duidelijkheid.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden