Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Lancering Succes!-boekje ‘Goed geslapen?’

Mensen die moeite hebben met basisvaardigheden, zitten vaker in de risicogroep voor het ontwikkelen van slaapproblemen en depressieve klachten. Om deze groep mensen beter te leren lezen, schrijven én slapen, is een nieuw boekje van de lesmethode Succes! ontwikkeld. Vandaag, op de Landelijke Dag van de Psychische Gezondheid, is bij Avant sanare in Rotterdam, het nieuwe oefenboekje gelanceerd: ‘Goed geslapen?’.

Taalambassadeur Dicky Gingnagel bood het eerste exemplaar aan namens Antes (specialist in psychiatrie en bij verslaving), Trimbos-instituut (landelijk kennisinstituut voor geestelijke gezondheid, middelengebruik en verslaving) en Stichting Lezen & Schrijven. Antes en het Trimbos-instituut hebben het boekje gesponsord en staan garant voor de inhoud van de adviezen voor beter slapen en minder piekeren – belangrijke factoren bij het voorkomen van een depressie.

Aanmelden

U kunt zich bij ons direct online aanmelden voor behandeling. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op om een eerste afspraak te maken. Binnen 1 dagdeel krijgt u duidelijkheid.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden