Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Nieuwbouw Antes bekrachtigt langdurige samenwerking met Albeda Zorgcollege

Op vrijdag 9 november jl. ondertekenden Marianne van Duijn, voorzitter bestuur van Antes en Anky Romeijnders, lid college van bestuur van Albeda een overeenkomst voor langdurige samenwerking voor de opleiding Mbo-Verpleegkundige.

De samenwerking tussen Albeda Zorgcollege en Antes is hecht sinds het eerste moment dat Albeda in 1997 een locatie op het terrein van het toenmalige Delta ziekenhuis opende. In de afgelopen decennia werden veel verpleegkunde studenten samen opgeleid en werd een GGZ-verpleegkunde onderwijsprogramma geschreven en onderwezen.

Learning communities
Sinds twee jaar wordt er op meerdere afdelingen van Antes in learning communities samen geleerd, gezorgd en onderzoek gedaan. Inmiddels nemen hieraan tientallen studenten van de opleiding Mbo-verpleegkundige deel en zijn er ook afspraken gemaakt over de deelname van studenten van de opleidingen Maatschappelijke zorg.

Opleiding binnen de muren
Het tekenen van een overeenkomst voor langdurige samenwerking waarbij de opleiding letterlijk binnen de muren van de nieuwe Antes-kliniek voor langdurige zorg plaats gaat vinden is een geweldig gevolg van deze warme samenwerking. Albeda Zorgcollege en Antes laten daarmee zien dat zij het nieuwe denken over deskundig worden en blijven begrijpen en omarmen. De nieuwe kliniek wordt gebouwd voor cliënten die langer dan een jaar psychiatrische zorg nodig hebben.

Opleiden in het hart van de zorg
Studenten waren al erg tevreden over de opleiding, de docenten en de samenwerking met Antes. De mogelijkheden die de nieuwe locatie op het Delta terrein van Antes in Poortugaal zal geven, in het hart van de zorg, biedt meer dan 400 studenten een plaats en zal het onderwijs uitdagender maken, vele innovatieve toepassingen bieden en praktijkgerichter maken. Door het opleiden zo dicht op het uiteindelijk beroepenveld van de zorgprofessional aan te bieden, samen met professionals uit de zorg, worden zowel studenten, docenten en  zorgprofessionals aangespoord om zich te blijven ontwikkelen. Dat is precies waar de zorg en het zorgonderwijs behoefte aan heeft!
 

Aanmelden

U kunt zich bij ons direct online aanmelden voor behandeling. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op om een eerste afspraak te maken. Binnen 1 dagdeel krijgt u duidelijkheid.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden