Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Zorgboulevard vanaf 15 april rookvrij

In lijn met het landelijk toewerken naar een rookvrije (GGZ-)zorg in 2020 is er door de gezamenlijke zorgaanbieders op de Zorgboulevard besloten dat vanaf 15 april 2019 het terrein op de Zorgboulevard een rookvrij gebied wordt.


Een rookvrij buitenterrein biedt een gezonde, rookvrije leefomgeving voor de patiënten, bezoekers en medewerkers van de Zorgboulevard. De rookvrije Zorgboulevard past in de ambitie van Antes, Sprink, Youz (Antes) en de Parnassia Groep om een gezondere levensstijl van collega’s, patiënten en bezoekers te stimuleren. Deze maatregel zal van invloed zijn op de patiënten, bezoekers en medewerkers van de (poli-)klinieken op de Zorgboulevard.


Aandacht tijdens behandeling

Behandelaren zullen deze wijziging zorgvuldig met patiënten bespreken. En maken, indien gewenst, afspraken met patiënten over het stoppen of minderen met roken.


Gezonde leef- en werkomgeving

De abri’s, rooktegels en asbakken worden verwijderd. Met borden wordt duidelijk gemarkeerd waar de rookvrije zone begint en eindigt. Patiënten, bezoekers en medewerkers van de organisaties aan de Zorgboulevard die toch willen roken, kunnen dit doen buiten de rookvrije zone. Iedereen die wil stoppen met roken helpen we graag, hiervoor kunt u terecht bij de speciale ‘Stoppen met roken polikliniek’ van het Maasstad Ziekenhuis. Zowel patiënten als medewerkers kunnen met een verwijzing van de huisarts terecht voor een afspraak.
 

Namens de deelnemende partijen van de Zorgboulevard:
Maasstad Ziekenhuis, Aafje, Antes, Kraamzorg Rotterdam, Huisartsenpost Zuid, Bevolkingsonderzoek Zuid-West, Hogeschool Rotterdam, Stichting OOK.
 

Aanmelden

U kunt zich bij ons direct online aanmelden voor behandeling. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op om een eerste afspraak te maken. Binnen 1 dagdeel krijgt u duidelijkheid.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden