Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

21 april Open dag Zorgboulevard Rotterdam Zuid

Op zaterdag 21 april wordt op de Zorgboulevard aan de Maasstadweg in Rotterdam-Zuid de jaarlijkse open dag gehouden. Organisaties zoals het Maasstad Ziekenhuis, Antes, Bartimeus, Aafje thuiszorgwinkel, Aafje Zorghotel en het GeboorteHotel geven op 21 april een kijkje in hun wereld.

Van 11.00 tot 15.00 uur bent u van harte welkom aan de Maasstadweg. Samen met de andere organisaties op de Zorgboulevard hebben we voor u diverse interessante activiteiten, rondleidingen en acties samengesteld.

Programma

11:15 uur: Opening van de open dag door dansschool MOVES! Rotterdam
12:00 uur: Modeshow met borstprothese, lingerie, nachtkleding en haarwerken
12:30 uur: Optreden popkoor J2Sing
13:30 uur: Modeshow met borstprothese, lingerie, nachtkleding en haarwerken
14:00 uur: Optreden popkoor J2Sing


Wat doen wij?
Hoe is het om een psychose te hebben? Kom langs (ingang 4, nr. 96, algemene psychiatrie) en ervaar dit door een virtual reality bril. Deze bril laat mensen ervaren hoe het is om een psychose door te maken. Een psychotische ervaring wordt zo opeens begrijpelijker. Ook is er een doorlopende presentatie over Antes. Wilt u meer weten over verslaving? Op onze polikliniek (nr. 37, verslavingszorg) kunt u speeddaten met een psycholoog of verpleegkundige en uw vragen stellen. Onderzoek uw drankgebruik in ons alcohollab en leer wat alcohol en drugs doen met het lichaam. Nog niet uitgeleerd? Welkom in de kennisbios! Ondertussen kunt u genieten van een alcoholvrije cocktail. Proost. Bij onze kraam komt u alles te weten over onze organisatie, carrièremogelijkheden en behandelingen.

Youz (onderdeel van Antes)
U kunt zich bij onze kraam laten informeren over verslaving bij jongeren. Speel preventiespellen en kom er achter wat drank en drugs met je doet.

Sprink (onderdeel van Antes)
Online behandelcontact tijdens behandeling, hoe ziet dit er uit? Wij vertellen u er graag meer over bij onze kraam!

Meer informatie
Voor meer informatie over de Open dag gaat u naar de website van de Zorgboulevard, https://www.opdezorgboulevard.nl/opendag/

Aanmelden

U kunt zich bij ons direct online aanmelden voor behandeling. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op om een eerste afspraak te maken. Binnen 1 dagdeel krijgt u duidelijkheid.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden