Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Eén centraal telefoonnummer voor Acute Psychiatrische Hulpverlening

Om onze bereikbaarheid en service te verbeteren, heeft Antes per 1 oktober 2019 één centraal telefoonnummer voor alle acute psychiatrische - en verslavingshulpverlening, kortweg APH. Dit nummer is beschikbaar voor alle verwijzers, huisartsen, hulpdiensten, onze patiënten in crisis en hun naasten. Het centrale telefoonnummer is 088 - 358 1500. Dit nummer is 24 uur per dag, 7dagen per week bereikbaar.

Het nummer is al bekend als het nummer van de Crisisdienst Antes. Wanneer er direct hulp nodig is op het gebied van psychiatrie en verslaving, kun je contact opnemen met de crisisdienst. Nieuw is dat patiënten van Parnassia Groep en hun naasten nu buiten kantoortijden ook op dit nummer terecht kunnen voor acute hulpverlening. Voorheen werd deze functie uitgevoerd door het Meldpunt Crisiscentrum en de SEHP. Binnen kantoortijden blijft uiteraard de eigen behandelaar het eerste aanspreekpunt voor vragen.

Onder het centrale nummer zijn de Crisisdienst, het Meldpunt GGZ, het Meldpunt Crisiscentrum en de SEHP van de locatie Poortugaal samengevoegd. De oude nummers die daarvoor in gebruik waren, zijn nu al automatisch doorgeschakeld naar het nieuwe nummer. Zodra deze oude nummers helemaal verdwijnen, zullen wij hierover berichten. De APH is gevestigd op de Mathenesserlaan 208 te Rotterdam. 

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden