Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Start centrale crisisdienst voor psychiatrie EN verslaving voor regio Rijnmond en Zuid-Hollandse eilanden

 
Vanaf 1 juli bundelen de Acute dienst van Bavo Europoort en de Crisisdienst van Antes hun krachten. 
 

Wat betekent dit voor u als verwijzer? 

Dit betekent straks voor u als verwijzer dat er voortaan één centrale ingang is voor crises op het gebied van psychiatrie EN verslaving. De geïntegreerde Crisisdienst Antes wordt gevestigd op de Mathenesserlaan 208 en zal 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn. Op het nummer van de huidige Acute Dienst van Parnassia Groep, T 088 358 15 00.  
 

Werkgebied

De geïntegreerde Crisisdienst Antes  is actief in de regio Rijnmond* en op de Zuid-Hollandse Eilanden. 
In de regio Zuid-Holland Zuid verzorgt Yulius de crisishulp. GGZ Delfland doet dit in de regio Nieuwe Waterweg Noord, Lansingerland, Hoek van Holland en in delen van de regio Haaglanden. Zie het kaartje hieronder (pdf-bestand, 400 kB) voor de precieze weergave van het werkgebied van zowel Antes, Yulius en GGZ Delfland. Inclusief contactgegevens. 
 
* Met uitzondering van Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en Hoek van Holland. Die behoren tot het werkgebied van GGZ Delfland. Zie ook onderstaand kaartje van het werkgebied.
 

Werkgebied crisisdienst regio Rijnmond en Zuid-Hollandse eilanden

 

Denkt u met ons mee?

Als verwijzer speelt u een belangrijke rol in het proces van de hulpverlening. Goede communicatie en samenwerking met u vinden wij dan ook van groot belang. Mocht u tips of aandachtspunten hebben voor de geïntegreerde Crisisdienst Antes, dan horen we dat graag. U kunt hiervoor met contact opnemen met Sjaak van Berkel, via S.vanBerkel@parnassiagroep.nl.
 

Aanmelden

U kunt zich bij ons direct online aanmelden voor behandeling. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op om een eerste afspraak te maken. Binnen 1 dagdeel krijgt u duidelijkheid.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden