Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Opleiding tot verpleegkundig specialist

Werkt u al geruime tijd als verpleegkundige in de ggz en wilt u uw professionele horizon verbreden? Wellicht is de opleiding tot Verpleegkundig Specialist (VS) de volgende stap.

In deze beroepsverdiepende praktijkopleiding werkt u 4 dagen per week als assistent in opleiding (aio) en volgt u 1 dag in de week onderwijs en vaardigheidstraining. Na de opleiding bent u in staat als behandelverantwoordelijke een tastbare verbetering te leveren aan de patiëntenzorg. Antes is één van de 17 ggz-instellingen die is erkend als opleidingsinstelling voor GGZ verpleegkundig specialisten.

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Instroom in de opleiding is mogelijk na 5 jaar werkervaring als verpleegkundige op hbo-niveau, waarvan 4 jaar in de ggz.

Over de opleiding

De beroepspraktijk vormt het zwaartepunt. Daarbij werkt en leert u op minimaal 3 plaatsen. Het cursorisch onderwijs wordt verzorgd door de Stichting Opleidingsinstelling GGZ Verpleegkundig Specialist (www.ggzvs.nl) in Utrecht. Assistenten in opleiding tot verpleegkundig specialist (aio’s) werken aan hun competenties op de gebieden: directe zorg, behandelverantwoordelijkheid, preventie en consultatie, innovatie en zorgbeleid, coaching en deskundigheidsbevordering.

Duur en start

Duur: 3 jaar
Startdatum: 1 januari

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden