Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Missie en visie

Antes is er om de gezondheid van mensen met psychische klachten te verbeteren.

Weer grip op het leven

Antes helpt mensen met psychische klachten. Denk aan een depressie, verslaving of angststoornis. Door behandeling en begeleiding te bieden, helpen we hen om weer grip op het leven te krijgen.

Dit doen we door een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken. We behandelen altijd zo licht als mogelijk en zo intensief als noodzakelijk.

Altijd de juiste zorg

Het liefst behandelen we bij de patiënt thuis of dichtbij huis op een polikliniek. Als een opname noodzakelijk is, kunnen patiënten terecht in gespecialiseerde klinieken. Zo bieden wij altijd de juiste zorg voor volwassenen, jongeren en ouderen in de regio Rotterdam-Rijnmond, Nieuwe Waterweg Noord, Drechtsteden, Alblasserwaard-Vijfheerenlanden en de Zuid-Hollandse eilanden.

Ondersteuning, werk en participatie

Een behandeling heeft pas echt effect als de patiënt een stabiele en veilige woonsituatie heeft. En wanneer hij of zij een goed dagritme heeft met een zinvolle dagbesteding. Die dagbesteding kan (in eerste instantie) bestaan uit werken en leren onder de bescherming en begeleiding die Antes biedt. Als het kan, werken we samen met de cliënt naar een reguliere baan of opleiding.
 

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden