Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Stage en afstuderen

Maak naam als stagiair

In een organisatie waar de focus op ontwikkeling ligt, zijn er natuurlijk ook stage- en afstudeerplaatsen . Een stage of afstudeerplaats bij Antes levert je een boeiende werkervaringsplek op én geeft je de kans om in korte tijd een grote stap te zetten in je (persoonlijke) ontwikkeling. Na je stage ben jij helemaal klaar voor een vliegende start op de arbeidsmarkt!

Jaarlijks verwelkomen we dan ook vele stagiairs. Hieronder een aantal voorbeelden van opleidingen waarvoor we regelmatig stageplaatsen hebben:

• Verpleegkunde (niveau 4 en 5)
• Medewerker Maatschappelijke Zorg (niveau 4)
• Social Work (niveau 5)
• WO Psychologie

Tijdens je stage kijk en werk je mee, zodat je belangrijke praktijkervaring opdoet en/of je schrijft bij ons je scriptie.

Een eigen werkbegeleider

Tijdens je stage- of afstudeerperiode krijg je op de afdeling een werkbegeleider. Je werkbegeleider begeleidt en beoordeelt jou tijdens je stage. Daarnaast zorgt hij of zij ervoor dat zowel jij als Antes de stage met een goed gevoel afsluit. En wie weet… Misschien bevalt het beiden wel zo goed dat je na je opleiding meteen bij ons aan de slag kunt. Dat zou geen uitzondering zijn!

Learning Community’s

Binnen Antes wordt gewerkt met Learning Community’s. Dat houdt in dat er in teamverband wordt gewerkt aan het onderzoeken, implementeren en verbeteren van werkprocessen en speerpunten vanuit het ABM. In de Learning Community’s werken collega’s van verschillende disciplines zeer nauw samen met stagiaires. Door de nauwe samenwerking ontdekken het team en de stagiaire of er sprake is van een match: past het werk bij de stagiaire en heeft de stagiaire talent?

Interesse?

Stuur dan je motivatie en cv naar stage@antesgroep.nl. Wij reageren zo spoedig mogelijk op je sollicitatie.

Vacatures

Wij maken onderdeel uit van de Parnassia Groep. Benieuwd welke vacatures we op dit moment hebben? Bekijk het overzicht met de openstaande vacatures.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden