Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Verhuizing FACT Noord

FACT Noord verhuist naar Jonker Franssstraat 22-24

Antes wordt de nieuwe bewoner van de Jonker Fransstraat 22-24. Antes helpt mensen met psychische klachten. Denk aan een depressie, verslaving of angststoornis. Door behandeling en begeleiding te bieden, helpen we hen om weer grip op het leven te krijgen.
 

Herstel in eigen omgeving
Vanaf half juni verhuist het FACT-team Noord van Antes van de Zaagmolenstraat 60-62 naar de Jonker Fransstraat 22-24. FACT-teams bieden behandeling en ondersteuning aan mensen met psychiatrische aandoeningen en problemen op meerdere levensgebieden. Het belangrijkste doel van FACT is dat de cliënt in zijn eigen omgeving aan zijn/haar herstel werkt. De behandeling vindt bij de cliënt thuis plaats of op de locatie.
 

Locatie
De cliënten behandelen wij in hun thuissituatie of op de locatie. De verwachting is dat er niet heel veel cliënten op locatie komen. Sommige cliënten die naar onze locatie komen, halen hun medicijnen op. Daarnaast wordt de locatie gebruikt als uitvalsbasis voor behandelaren. We hebben goede contacten en afspraken met de wijkagent.
 

Verhuizing half juni
Op dit moment wordt het pand nog verbouwd. We verwachten half juni te verhuizen. Bij de opening van ons pand nodigen we de buurt graag uit voor een kijkje.

 

Veelgestelde vragen

Wanneer vindt de verhuizing plaats?
De verwachting is dat we haf juniverhuizen. 

Wat zijn de openingstijden van de locatie?
Van 08:30-12:30 uur en van 13:00-17:00 uur.

Hoeveel medewerkers werken op de locatie? 
In totaal werken er zo’n 20 medewerkers bij FACT Noord. Daarnaast zullen er ook regelmatig ambulante werkers van andere locaties aanwezig zijn.

Hoeveel cliënten zullen er dagelijks op locatie komen?
De cliënten behandelen wij in hun thuissituatie of op de locatie. De verwachting is dat er niet heel veel cliënten op locatie komen. Sommige cliënten die naar onze locatie komen, halen hun medicijnen op. Daarnaast wordt de locatie gebruikt als uitvalsbasis voor de behandelaren. We hebben goede contacten en afspraken met de wijkagent.

Wat houdt FACT in? 
FACT is een behandeling waarbij verschillende hulpverleners samenwerken en behandeling op maat bieden. De patiënt wordt zoveel mogelijk in zijn of haar woonomgeving behandeld.

Welke patiënten worden er behandeld? 
Onze FACT-teams bieden behandeling en ondersteuning aan mensen met psychiatrische aandoeningen en problemen op meerdere levensgebieden. Denk hierbij aan problemen zoals financiële problemen, drugs- of alcoholgebruik, eenzaamheid en isolement, het vermijden van zorg en het ontbreken van een dagbesteding of een betaalde baan.

Aanmelden

U kunt zich bij ons direct online aanmelden voor behandeling. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op om een eerste afspraak te maken. Binnen 1 dagdeel krijgt u duidelijkheid.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden