Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Antes neemt deel aan The Battle of Excellence

19 november 2013

Antes is een van de Rotterdamse bedrijven die deelneemt aan de Battle of Excellence. In deze battle kunnen hoogopgeleide topstudenten in de praktijk kennismaken met professionals uit het Rotterdamse bedrijfsleven door ze aan de slag te laten gaan met actuele bedrijfscases. Ook laten zij daarmee aan studenten zien wat een geweldige Carrièrestad Rotterdam is. Naast Antes zijn ook CGI, Coolblue, Eneco Holding met Joulz en Stedin, en Veneficus vertegenwoordigd.

Antes begeeft zich als GGZ instelling in de haarvaten van de Rotterdamse samenleving. Wij ontmoeten graag jong talent. Omdat zij ons met hun frisse blik en kennis kunnen helpen vorm te geven aan het leveren van publieke waarde voor de stad en de regio. De casus die Antes aan de toptalenten voorlegt, gaat om het opzetten van een project voor talentontwikkeling voor en het opdoen van werkervaring door jongeren. Deze jongeren volgen bij ons jongerenmerk Youz een behandeling. Ze hebben elk hun eigen unieke talenten, maar door hun problemen lukt het vaak niet om deze volop te benutten. We willen de jongeren graag hun talenten verder laten ontwikkelen en werkervaring laten opdoen, zodat hun kans om later op de arbeidsmarkt te slagen groter wordt.

The Battle of Excellence
The Battle of Excellence is een uniek jaarlijks evenement waar toptalent en topbedrijven elkaar ontmoeten. Ongeveer 100 Rotterdamse studenten uit het Honoursprogramma van de Erasmus Universiteit en de Hogeschool Rotterdam gaan met elkaar de strijd aan door in multidisciplinaire teams aan een bedrijfscase voor één van de geselecteerde bedrijven te werken. Na de eerste ronde gaan slechts 5 teams incompany en pitchen zij in de finale de uitgewerkte cases voor een Rotterdamse vakjury.

Initiatiefnemers en organisatie
The Battle of Excellence is een initiatief van de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Hogeschool Rotterdam en de Gemeente Rotterdam als onderdeel van het programma Rotterdam Carrièrestad. De organisatie van het evenement wordt verzorgd door Featuretalent, in opdracht van Gemeente Rotterdam.

Rotterdam Carrierestad
De gemeente Rotterdam werkt binnen Rotterdam Carrièrestad samen met diverse organisaties aan inspirerende woon- en carrièremogelijkheden voor studenten en Young professionals. Zij ontwikkelen concrete initiatieven op het gebied van stage, afstuderen, werken, wonen, ondernemerschap en een aantrekkelijke binnenstad. Rotterdam is een aantrekkelijke stad om in te studeren, wonen en carrière te maken.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden