Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Geen bezoek mogelijk van familie bij onze klinieken, woonvoorzieningen en verpleeghuis

Onze patiënten kijken uit naar familiebezoek en verlof en we begrijpen dat dit hele zware en ingrijpende maatregelen zijn. Voor onze patiënten maar ook voor jou als familie en/of ouder. We hopen op jouw begrip hiervoor en vragen je om op een andere wijze contact te onderhouden met jouw naaste. Dat kan telefonisch zijn of het sturen van een kaartje. Ondertussen bekijken wij ook op welke wijze we je kunnen ondersteunen in het onderhouden van het contact.

Kinder- en jeugd klinieken

Kinderen raken minder snel besmet en/of hebben minder symptomen. Daarom volgen we voor kinder- en jeugd klinieken van Youz en Leo Kannerhuis, die afgezonderd zijn van andere klinieken (volwassen of ouderen), een iets soepeler beleid. Al verzoeken we je zoveel mogelijk telefonisch of online contact op te nemen met jouw kind.

Deze landelijke maatregel duurt vooralsnog tot en met 28 april en is bedoeld om onze kwetsbare patiënten beter te beschermen tegen het coronavirus.

Bekijk alle informatie over het coronavirus

Vacature Verpleegkundige Kliniek Ouderen

Antes zoekt Verpleegkundigen voor de kliniek Ouderenpsychiatrie op de Zorgboulevard Rotterdam Zuid

Vacature verpleegkundige Medisch Psychiatrische Unit (MPU)

Antes heeft een vacature voor een verpleegkundige voor de Medisch Psychiatrische Unit (MPU) op de Zorgboulevard Rotterdam Zuid

Vacature verpleegkundige kliniek NAH

De kliniek neuropsychiatrie/Niet Aangeboren Hersenletsel in Rotterdam heeft vacatures voor verpleegkundigen. Kom kennismaken op onze nieuwe locatie!

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden