Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Geslaagde Burendag op het Poortugaal-terrein van Antes

Op 28 september jl. was de jaarlijkse Antes Burendag op het Poortugaal-terrein. Buren, relaties en patiënten konden deze middag veel verschillende activiteiten doen met als thema ‘Circus’. Met tegenzin werd de organisatie door de regen gedwongen alle activiteiten in het restaurant te houden. Maar …. dat mocht de pret niet drukken.

Jongleur Margaretha en haar gezelschap van Circus Rotjeknor leerden zowel kinderen als volwassenen hoe je een bord op een stok balanceert, je op een houten bal loopt, je over een koord loopt en nog veel meer. Ook kon genoten worden van speciaal voor de festiviteiten gemaakt Italiaans ijs en muziek verzorgd door het Duo Fris.

Geschiedenis van het terrein
Ook was tijdens de Burendag tijd voor de geschiedenis van Antes en het voormalige Delta-terrein. Met uitgestalde foto’s, werkinstrumenten, schilderijen en ander materiaal was je zo weer even terug in die tijd. Veel materiaal is bewaard gebleven en herinneringen van dorpsbewoners en (voormalige) medewerkers werden tijdens een kopje koffie opgehaald. Het was prachtig om die oude verhalen te horen.

Nieuwe ontwikkelingen
Er was ook een kraam van Vastgoed Ontwikkeling met een presentatie van de bouwontwikkelingen op het terrein. De nieuwe kliniek Langdurige Zorg wordt begin volgend jaar opgeleverd.

Volgend jaar hoopt Antes weer samen met een aantal bewoners van Poortugaal het evenement te organiseren. Ben je nog niet eerder bij de Antes Burendag geweest? Je bent volgend jaar van harte welkom!

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden