Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Mooi afscheid Ben van de Wetering

1 februari 2019

Na zich ruim 18 jaar te hebben ingezet voor Antes en haar rechtsvoorgangers, nam voormalig bestuurder Ben van de Wetering gisteren afscheid van Antes. Hij gaat van zijn pensioen genieten.

Ben werd toegesproken door professor Ingmar Franken van de Erasmus Universiteit Rotterdam, Guy Fransen, voormalig lid Raad van Toezicht Antes en nu lid Raad van Commissarissen Parnassia Groep, Henriëtte Cuperus, directeur zorg Antes, samen met Eveline Rietdijk, manager behandelzaken, en voorzitter van het bestuur van Antes, Marianne van Duijn.

Volharding
Ben werd onder meer geroemd om zijn inzet voor de wetenschap en zijn streven om de zorg voortdurend beter te maken vanuit zijn rol als medicus, wetenschapper en ook vanuit zijn rol als bestuurder. Ook zijn volharding om voor kwetsbare mensen het verschil te maken en om de nieuwste wetenschappelijke inzichten te integreren in de behandelingen van Antes kwamen in de toespraken mooi naar voren. 
 
“Geef nooit op voor het beste voor patiënten”
Ben dankte alle sprekers en aanwezigen voor hun betrokkenheid en het belangrijke werk van de organisatie. Hij gaf nog nadrukkelijk mee om nooit op te gegeven het beste voor onze patiënten te realiseren. Na langdurig applaus werd het afscheid afgesloten.

Aanmelden

U kunt zich bij ons direct online aanmelden voor behandeling. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op om een eerste afspraak te maken. Binnen 1 dagdeel krijgt u duidelijkheid.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden