Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Werkcentrum Boszoom feestelijk geopend

6 februari 2014

Wethouder Werk, inkomen, zorg en bestuur Marco Florijn heeft vanochtend samen met Sjef Czyzewski het nieuwe Werkcentrum Boszoom geopend. Deze historische monumentale boerderij uit 1876, vlakbij het Kralingse Bos, is door Stadsontwikkeling van de gemeente Rotterdam in de oude stijl hersteld en is nu een locatie waar cliënten van Bouman GGZ kunnen werken.

Net als de andere werkcentra van Antes biedt de Boszoom een breed werkaanbod. De cliënten werken onder andere in de kas op het terrein, doen fietsreparaties en werken in de groenvoorziening.

De gemeente Rotterdam en Antes zien werk als essentieel onderdeel van de behandeling. De combinatie werken, wonen en behandeling biedt de cliënten structuur en ritme. Zij doen actief mee, voelen dat ze er toe doen en de zelfstandigheid wordt vergroot. Bovendien verkort dit ook de afstand tot de arbeidsmarkt.

Door de werkwijze van Antes is er niet alleen aandacht voor werkervaring van de cliënten, maar ook voor de competenties en ontwikkelpunten. Ook wordt er een uitgebreid leerpakket, met computer- en communicatietrainingen en rekenmodules geboden.
 

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden