Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Zij-instromers van start bij Antes

Antes is in samenwerking met Randstad Zorg en NCOI gestart met een opleidingstraject tot Verzorgende IG. Dit opleidingstraject is voor zij-instromers. Dit zijn mensen die graag in de zorg willen werken. Maar nog niet de juiste papieren hebben.

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de werving en selectie van de leerlingen die de kans krijgen om de opleiding te volgen. Uiteindelijk hebben we twaalf toppers geselecteerd die tijdens hun opleiding op verschillende locaties van Antes worden ingezet.

Op 18 april jl. vond de kick-off plaats. Het is een diverse klas met verschillende achtergronden en leeftijden. De leerlingen zijn erg enthousiast en hebben veel zin om met de opleiding te starten.

Wij zijn blij en trots met deze stap en samenwerking met Randstad en NCOI. We hopen in de toekomst nog een klas te kunnen starten.

Aanmelden

U kunt zich bij ons direct online aanmelden voor behandeling. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op om een eerste afspraak te maken. Binnen 1 dagdeel krijgt u duidelijkheid.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden