Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Zin in een nieuwe start? Kom werken in onze gloednieuwe kliniek

Op dit moment wordt er druk gebouwd aan onze nieuwe kliniek in Poortugaal voor mensen die langdurige zorg nodig hebben. De verwachting is dat we medio maart 2020 onze eerste patiënten hier kunnen verwelkomen. En hopelijk ook nieuwe collega psychiaters, verpleegkundigen en begeleiders.

Het gaat heel mooi worden; een vriendelijk, open en licht gebouw in een groene omgeving met uitzicht op een rivier. Er is ruimte voor 144 bedden verdeeld over 3 verdiepingen. Elke afdeling zal bestaan uit 12 patiënten die zijn ingedeeld op de hoeveelheid zorg die ze nodig hebben.

Trots zijn we dat het Albeda College met 10 leslokalen en een leerplein ook een plek in onze kliniek gaat krijgen. Zo wordt werken en praktijkgericht leren écht geïntegreerd. De verwachting is dat de leerlingen een extra frisse dynamiek in de kliniek en op het terrein brengen. Zowel positief voor ons als voor onze patiënten. 

Bekijk hier de vlog over de kliniek langdurige zorg in Poortugaal

 

Ook enthousiast geworden?

Wij hebben er zin in! Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Dat komt mooi uit, want we zijn per direct op zoek naar:


Tot de opening van de kliniek kom je te werken in onze huidige klinieken in Rotterdam Charlois of Hellevoetsluis. Dat geeft je een mooie gelegenheid om al kennis te maken met het team en samen vooruit te blikken naar de komst van de nieuwe kliniek en de werkzaamheden die daarbij komen kijken. Zo bouw je samen aan een nieuw begin.

Het gewone weer mogelijk maken

De kliniek is bedoeld voor patiënten met ernstig psychiatrische aandoeningen die om allerlei redenen zijn gestagneerd in hun herstel. Samen met de patiënt, zijn naasten en de professional werken we er naartoe dat de patiënt meer zelfstandig gaat functioneren. Dit doen we volgens de ART-methodiek.

Deze letters staan voor Active Recovery Triad. Het is een nieuwe professionele standaard voor langdurig herstelgerichte zorg die uitgaat van de behoeften, drijfveren en wensen van de patiënt in zijn dagelijkse leven. Denk aan een eigen woning, werk, financiële zekerheid, vrienden, een relatie, etc. Eigenlijk draait het bij ART om het gewone weer mogelijk maken waarbij patiënten zelf een belangrijke rol bij spelen.

De nieuwe kliniek langdurige zorg in Poortugaal is op zoek naar nieuwe collega’s! Ben jij degene die met ons mee wil bouwen?

Voor cliënten die langdurig klinische zorg nodig hebben, bouwen we de nieuwe kliniek langdurige zorg. Wij gaan hier behandeling bieden aan patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA) die om allerlei redenen gestagneerd zijn in hun herstel. Het gaat om langdurige zorg en samen met de patiënt, zijn naaste en de professional willen we tot een invulling komen van de behandeling.

Daarbij zijn we er ook trots op dat het Albeda college met 10 leslokalen en een leerplein, een plek wil krijgen deze nieuwe kliniek. Zo kunnen de leerlingen praktijkgericht leren.

De bouw van deze kliniek staat voor ons symbool voor de ontwikkeling van het hele terrein Poortugaal. Onze nieuwe kliniek Langdurige zorg opent medio maart 2020. Tot die tijd kan je al met de cliënten werken op onze tijdelijke kliniek in Rotterdam Charlois of Hellevoetsluis. Bekijk onze vacatures via de volgende link.

ART-methodiek

Binnen de langdurige zorg wordt samen met patiënt en dienst naasten gewerkt aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. Middels de ART-methodiek (Active Recovery Triad) worden geïndividualiseerde behandelingen en begeleiding geboden. Art staat voor een nieuwe professionele standaard voor langdurige herstelgerichte zorg, waarbij wordt uitgaan van de behoeften, drijfveren en wensen van de cliënt in zijn dagelijks leven.
Het gaat daarbij om gewone dagelijkse levensbehoeften zoals het hebben van een eigen woonomgeving, werk, financiële zekerheid, vrienden, een relatie, etc. Het gewone weer mogelijk maken, is dan ook de belangrijkste missie waar ART zich voor gesteld ziet staan.

Zie jij jezelf als een verbindende en sterke schakel? Reageer dan op een van onze vacatures!

Vacature Psychiater voor de langdurige zorg in Poortugaal

Antes is op zoek naar een psychiater voor 8 tot 36 uur voor de kliniek langdurige zorg in Poortugaal.

Vacature Verpleegkundig Specialist voor de kliniek langdurige zorg in Poortugaal

Antes is op zoek naar een verpleegkundig specialist voor 24 - 36 uur voor de kliniek langdurige zorg.

Vacature Verpleegkundigen voor de kliniek langdurige zorg

Antes is op zoek naar verpleegkundigen en verzorgende IG voor de kliniek langdurige zorg in Poortugaal.

Vacature Ervaringsdeskundige voor de kliniek langdurige zorg

Antes is op zoek naar een ervaringsdeskundige voor de nieuwe kliniek langdurige zorg in Poortugaal.

Vacature (GZ) psycholoog

Antes is op zoek naar een (GZ) psycholoog voor de nieuwe kliniek langdurige zorg in Poortugaal

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden