Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Wij zoeken de ontbrekende schakel voor het Centrum Intensieve Behandeling. Ben jij die schakel?

Het CIB staat voor Centrum Intensieve Behandeling. Hier behandelen wij cliënten die op andere plekken zijn vastgelopen. Deze cliënten zitten al langere tijd in de GGZ en kennen verstoorde behandelrelaties. De kliniek biedt intensieve zorg aan cliënten met een (hoog) risico op gevaarlijk en ontwrichtend gedrag. Meervoudige psychiatrische problematiek, risico op gevaarlijk gedrag, verslaving, delict gedrag en laagverstandelijkheid kenmerkt deze groep cliënten met een lage autonomie. Doel van de behandeling is het terugdringen van gevaarlijk gedrag en versterking van beschermende factoren. Het Centrum Intensieve Zorg is onderdeel van
de levensloopfunctie die gericht is op herstel en continuïteit van zorg op alle levensgebieden.
 

Bekijk hier de vlog waarbij recruitment op bezoek gaat bij het CIB.

De nieuwe kliniek is onderdeel van de levensloopfunctie die gericht is op herstel en continuïteit van zorg op alle levensgebieden en geeft invulling aan het Programma Continuïteit van Zorg dat tot stand is gekomen naar aanleiding van het Rapport Doorpakken.

Zie jij jezelf als een verbindende en sterke schakel? Reageer dan op een van onze vacatures!

Maak kennis met onze collega Nicky!

Maak kennis met onze collega Pim!

Vacature Ervaringsdeskundige

Als ervaringsdeskundige geef je scholing, coaching en ondersteuning aan cliënten en medewerkers op het gebied van herstel. Je biedt ondersteuning aan individuen en groepen, gebaseerd op herkenning, erkenning en begrip van ‘binnenuit’. Je biedt gevraagde sociale en praktische ondersteuning en je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en het bevorderen van herstel ondersteunende zorg.

Vacature Psychiater CIB

Als psychiater ben je regiebehandelaar en ben je bereid je in te zetten voor een kwetsbare patiëntengroep met complexe problematiek. Je houdt daarbij altijd als doel voor ogen: de kwaliteit van leven van onze patiënten maximaliseren. Je bent een teamspeler die zijn verantwoordelijkheden kent en neemt. Je staat voor open voor ideeën en gedachten van je collega’s en weet hen ook te stimuleren en mee te nemen in de ontwikkeling en de innovatie van de zorg. Je bent grensverleggend en je hebt oog voor maatschappelijke ontwikkelingen.

Vacature HBO Agoog CIB

Hier gaan wij cliënten behandelen die op andere plekken zijn vastgelopen. Deze cliënten zitten al lang in de GGZ en kennen verstoorde behandelrelaties. Wij bieden een mooie werkplek in een enthousiast en toegewijd team dat samen de ambitie heeft te groeien en te ontwikkelen. Werken als HBO agoog bij Antes betekent werken in een dynamische omgeving en in een maatschappelijk betrokken organisatie. Zie jij jezelf als een verbindende en sterke schakel?

Vacature Verpleegkundigen CIB

Er wordt een nieuw team samengesteld voor deze verbeterde voorziening en daarom zoeken wij een collega die mee wil bouwen aan een professioneel en veilig klimaat. De kliniek is er op gericht om cliënten met een (hoog) risico op gevaarlijk en ontwrichtend gedrag, intensieve zorg te bieden. Doel van de behandeling is het terugdringen van gevaarlijk gedrag en versterking van beschermende factoren. Sta jij stevig in je schoenen en wil je bouwen aan een professioneel en veilig klimaat?

Vacature Woonbegeleider kliniek CIB

Als woonbegeleider werk je methodisch en lever je een bijdrage aan de begeleiding en behandeling van de doelgroep.

Vacature GZ-psycholoog CIB

Als GZ-Psycholoog binnen het Centrum Intensieve Behandeling heb je een gevarieerd takenpakket en ben je onderdeel van het behandelteam. Je levert een bijdrage aan de psychologische behandeling en diagnostiek en de, uitvoering, implementatie en evaluatie van behandelprogramma’s, groepsactiviteiten, behandel- en begeleidingsplannen.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden