Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Jongeren

Antes’ jongerenmerk Youz verslavingszorg biedt advies en behandeling aan jongeren tot 24 jaar in de omgang met alcohol, drugs, gokken en/of gamen. Afhankelijk van de problematiek biedt Youz verslavingszorg verschillende behandelmogelijkheden, zowel individueel als in een groep, klinisch en poliklinisch. Youz verslavingszorg begeleidt niet alleen de jongere zelf, maar kan ook de ouders of het gehele gezin begeleiden.

Gezinssysteem 

Ook biedt Youz verslavingszorg een intensief behandelprogramma. Bij deze vorm van behandeling worden naast het gezinssysteem ook externe systemen betrokken, zoals school, werk en vrije tijd. Is een poliklinische behandeling niet voldoende? Youz verslavingszorg biedt ook klinische behandeling, voor een korte of langere periode.

Ketenpartner

Youz verslavingszorg is ook de deskundige ketenpartner voor zorg- en welzijnsinstellingen, onderwijs, gemeenten, politie en andere organisaties.
 

Aanmelden patiënt

U kunt uw patiënt direct online bij ons aanmelden via het online aanmeldformulier. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact op met uw patiënt om een afspraak te maken.
 

Is er spoed?

Bij crisis kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op het nummer van de Crisisdienst  Antes 088-358 1500.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden