Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Poliklinische behandeling

Wij proberen mensen zoveel mogelijk op onze poliklinieken te behandelen en begeleiden. De patiënt brengt dan regelmatig een bezoek aan één van onze behandelaren op de polikliniek.

De behandeling bestaat – naast de gesprekken met de behandelaar – uit diverse modules die worden gegeven door onze deskundige medewerkers. Het team bestaat uit artsen, psychologen, psychiater, verpleegkundigen en agogisch medewerkers. Een poliklinische behandeling kan bestaan uit systeemtherapie, gedragstherapie, steunende/structurerende begeleiding, farmacotherapie, individuele en groepstherapie en non-verbale therapie. Het is voor de patiënt in overleg met de behandelaar ook mogelijk om een deel van de behandeling online te volgen.

Blended (e-health)

Naast de afspraken op de polikliniek, kan uw patiënt ook ondersteuning krijgen via een digitale, persoonlijke pagina. Daar kan de patiënt informatie over zijn aandoening lezen, oefeningen maken en berichten uitwisselen met zijn behandelaar. Daardoor hoeft uw patiënt minder vaak naar de polikliniek. En hij kan daarbij aan zijn herstel werken op een plaats en tijd waarop het hem het beste uitkomt.
 

Aanmelden patiënt

U kunt uw patiënt direct online bij ons aanmelden via het online aanmeldformulier. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact op met uw patiënt om een afspraak te maken.
 

Is er spoed?

Bij crisis kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op het nummer van de Crisisdienst  Antes 088-358 1500.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden