Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Bouman kliniek grondig vernieuwd

De Bouman kliniek aan de Prins Constantijnweg in Rotterdam is inmiddels ruim 13 jaar oud. Om ook in de toekomst te kunnen voldoen aan de hoge kwaliteit van zorg die wij bieden aan onze patiënten, is de kliniek onlangs voor een gedeelte herbouwd.

Een gedeelte van de kliniek is gesloopt om plaats te maken voor een nieuwe aanbouw die aan de eisen van van deze tijd voldoet. De nieuwbouw is in december in gebruik genomen. Het bestaande deel wordt nog verbouwd en van binnen gemoderniseerd.

Meer individueel comfort en ruimte

In de nieuwbouw zijn ruimtelijke, bouwkundige en behandelinzichten met elkaar verbonden. De patiënt krijgt meer individueel comfort en ruimte: een randvoorwaarde om het maximale uit de klinische behandeling te kunnen halen. De ruime eenpersoonskamers zijn voorzien van eigen douchegelegenheid.

Behandeling

De Bouman kliniek biedt nu meer mogelijkheden om patiënten met complexe psychische klachten en een verslavingsprobleem op te nemen en hen intensieve zorg te bieden. Het uitgangspunt bij de behandeling is om zoveel als mogelijk de zelfredzaamheid op alle leefgebieden van de patiënt te herstellen.

Vernieuwd zorgconcept

De kliniek werkt met een vernieuwd zorgconcept dat nog beter aansluit op de behoeften van de patiënt en op het vervolgtraject na de klinische opname. Hiermee kan de opnameduur zo kort mogelijk gehouden worden.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden