Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Basis GGZ bij u in de buurt?

Op dit moment is de Zorgboulevard, Maasstadweg 47 in Rotterdam, de hoofdlocatie van Sprink. Op deze locatie bieden we zowel curatieve zorg als zorg voor patiënten met chronische GGZ problematiek aan. Wij kunnen ook bij u op locatie behandelen.

Curatieve zorg

Gezien de vraag vanuit verschillende hoeken bekijken wij momenteel of wij de curatieve zorg ook op andere locaties kunnen aanbieden dan alleen vanuit Rotterdam. Na de zomer starten we in Spijkenisse op de Deltalocatie aan de Hoeklaan. Verder bekijken we de mogelijkheden om curatieve basis ggz aan te bieden op meerdere plaatsen zoals op de Zuid-Hollandse eilanden, Dordrecht en Vlaardingen. Op onze website houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en onze locaties.

Chronische doelgroep

Voor de chronische doelgroep werken wij vanuit meerdere locaties. Deze patiënten zien wij bijvoorbeeld in Dordrecht, Vlaardingen, Hellevoetsluis, Spijkenisse en op verschillende locaties in Rotterdam. 
 
Voor meer informatie over Sprink en de mogelijkheden van een behandelaar op locatie kunt u contact opnemen via T 088-230 4510. Zie ook onze website www.sprink.nl
 

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden