Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Webinar: Verslavingspsychiatrie binnen de huisartsenpraktijk, 10 september 2015

Antes organiseert sinds 2014 webinars. Het eerst volgende webinar staat gepland op 10 september 2015. Dit webinar is een samenwerking van Antes met St KOEL en kent als onderwerp ‘Verslavingspsychiatrie in de huisartsenpraktijk’
 

Wat is een webinar?

Een webinar is een vorm van interactieve kennisoverdracht via het internet. Deelnemers kunnen een webinar rechtstreeks op hun eigen computer volgen en de spreker(s) zien en horen. Het is interactief doordat deelnemers vragen kunnen stellen en reageren via een chatbox en/of op stellingen kunnen reageren. De presentator kan direct de vragen beantwoorden en reageren op de uitkomsten van stellingen of voorgelegde casussen.
 

Samenwerking met St KOEL

Dit webinar organiseren wij in samenwerking met Stichting KOEL. KOEL staat voor Kwaliteit en Ondersteuning Eerstelijnszorg. KOEL biedt, vanuit hun kwaliteitsafdeling (na)scholing aan eerstelijnszorgverleners. Vanuit hun ondersteuningsafdeling stimuleren zij integratie en samenwerking binnen de eerstelijnszorg, door middel van mono/multidisciplinaire ondersteuning en innovatieve projecten in de eerste lijn.
 

Verslavingspsychiatrie in de huisartsenpraktijk

In het webinar staan we stil bij de mogelijkheden om verslavingsexpertise in te zetten in de huisartsenpraktijk. Hoe kunnen (potentiele) verslavingsproblemen herkend worden? Hoe kun je het gesprek hierover aangaan? En welke begeleidingsmogelijkheden zijn er vervolgens binnen de praktijk?
Naast deze vragen wordt in het webinar aandacht besteed aan de kennis en ervaring die door partijen is opgedaan met de inzet van praktijkondersteuners verslaving in de huisartsenpraktijk, middels een project dat door KOEL in samenwerking met Antes in de eerste lijn heeft gedraaid.
 

Praktische informatie

 Datum:  10 september 2015
 Tijd:  van 12.30 tot 13.00 uur (uitloop tot 13.15 uur)
 Kosten:  deelname aan het webinar is gratis
 Locatie:  u kunt het webinar volgen vanuit uw eigen praktijk
 
 

Webinar volgen?

Wilt u het webinar volgen? Meld u dan aan (gratis). Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving in uw mailbox. De inloggegevens voor het webinar ontvangt u enkele dagen voor het webinar.
 
 
 

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Anneke Boot, accountmanager verwijzers via telefoonnummer: 06 – 53850786 of e-mail: a.boot@antesgroep.nl
 

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden