Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Wat betekent Vita?

Plezier hebben in activiteiten

Het voornaamste doel van Vita is om (weer) plezier te leren hebben in activiteiten. Dit kunnen zeer sportieve activiteiten zijn zoals zwemmen, fietsen of wandelen, maar dat kan ook met bijvoorbeeld een spelcomputer of door middel van kaartspelletjes. Bij Vita staat het weer gezellig onder de mensen komen centraal. Dit doen we wel het liefst op een zo’n sportief mogelijke manier.

Onderscheidend door bekendheid met de doelgroep

In regio Rotterdam-Rijnmond zijn al rond de 10.000 sportverenigingen. Vita onderscheidt zich van al die andere door onder andere onze bekendheid met de doelgroep. Bij reguliere sportclubs is helaas vaak geen tot nauwelijks begrip voor persoonlijke omstandigheden.

Ruimte om gewoon jezelf te kunnen zijn

Vita is bekend met de zware omstandigheden waarin mensen kunnen verkeren en kan daardoor net dat beetje meer aandacht en geduld opbrengen wat zo hard nodig kan zijn. Omdat er bij Vita voornamelijk mensen komen die ook bij Bouman GGZ in behandeling zijn, is er ruimte om gewoon jezelf te kunnen zijn en te kunnen zeggen wat je denkt.

Activiteiten zijn locatie gericht

Omdat er bij Bouman GGZ veel mensen in verschillende stadia van herstel zitten, kunnen we vanwege de veiligheid niet elke activiteit voor iedereen toegankelijk maken. We werken dan ook vaak locatie gericht.

Op basis van vertrouwen

Stichting Vita heeft GEEN inzage in medische dossiers en geeft ook nooit informatie door aan behandelaars. Ook doen wij GEEN testen op middelen gebruik. Wij werken op vertrouwensbasis en bij twijfel moeten we je helaas weigeren om de rest van de groep, en natuurlijk jezelf, te beschermen.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden