Sluit navigatie
Open navigatie

Werken als psychiatrisch verpleegkundige bij Antes op de Zorgboulevard

Kies voor werken in de ggz en je weet wat werken in de zorg zo mooi maakt! Geen dag is hetzelfde, want bij ons heeft elke patiënt zijn eigen, bijzondere levensverhaal.

Op onze moderne locatie Zorgboulevard (naast het Maasstad Ziekenhuis) in Rotterdam zijn onze kliniek ouderenpsychiatrie, kliniek voor neuropsychiatrie (NAH) en de MPU gevestigd. Deze combinatie van expertises biedt jou mogelijkheden je te ontwikkelen in een specialistisch werkveld en/of je kennis te verbreden naar meerder expertises. Je maakt als verpleegkundige deel uit van een specialistisch behandelteam dat, bijvoorbeeld, bestaat uit psychiaters, artsen, ergotherapeuten, gz-psychologen, maatschappelijk werkers. Samen zorgen jullie voor behandeling gericht op het herstel van de patiënt. Daarnaast is Antes onderdeel van de Parnassia Groep met vele, uitgebreide mogelijkheden tot opleidingen en cursussen.

NAH: de gecombineerde aanpak

Jaarlijks behandelt ons behandel- en expertisecentrum Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)  gemiddeld zo’n 350 mensen tussen 18 en 65 jaar met een hersenaandoening die stoornissen in het denken en gedrag heeft veroorzaakt. Ons centrum biedt behandeling aan mensen uit het hele land. Afhankelijk van iemands zorgvraag vindt de behandeling poliklinisch, in deeltijd of in een kliniek met 30 bedden plaats.

Ouderenpsychiatrie

Kliniek Ouderen is een opname afdeling met 42 bedden voor ouderen (vanaf 60 jaar) met psychiatrische problematiek. Ouderenpsychiatrie is een uitgesproken specialisme binnen de psychiatrie waar je werkt voor een kwetsbare patiëntengroep met veelal complexe problematiek. Als verpleegkundige werk je vanuit een hoge mate van zelfstandigheid en geef je advies binnen het vastgestelde beleid. Je hebt een meer dan grote belangstelling voor de relatie psyche en somatiek. Je houdt daarbij altijd als doel voor ogen: de kwaliteit van leven vanuit het beleven van onze patiënten te maximaliseren.

Voor een korte indruk van de kliniek, bekijk onze vlog!

 

Medisch Psychiatrische Unit (MPU)

De Medisch Psychiatrische Unit (MPU) is een boven regionale klinische afdeling met 25 bedden voor patiënten met comorbiditeit: ernstige psychiatrische en ernstige somatische aandoeningen. Bij de patiënten is er sprake van erg complexe problematiek. Cognitieve stoornissen en of gedragsstoornissen maken daarvan deel uit waardoor patiënten niet altijd in staat zijn tot meewerken aan de behandeling. Met jouw inlevingsvermogen, tact en geduld draag jij bij aan de behandeling van patiënten.


Nieuwsgierig of dit jouw baan kan zijn, kom eens meelopen op de locatie. We maken graag tijd voor jou vrij. Bel voor een vrijblijvende afspraak  met Muriel Vermeeren, afdeling recruitment via 06 20 55 37 10.

Enthousiast geworden, reageer dan op onze vacatures:

Vacature Verpleegkundige Kliniek Ouderen

Antes zoekt Verpleegkundigen voor de kliniek Ouderenpsychiatrie op de Zorgboulevard Rotterdam Zuid

Vacature verpleegkundige Medisch Psychiatrische Unit (MPU)

Antes heeft een vacature voor een verpleegkundige voor de Medisch Psychiatrische Unit (MPU) op de Zorgboulevard Rotterdam Zuid

Vacature verpleegkundige kliniek NAH

De kliniek neuropsychiatrie/Niet Aangeboren Hersenletsel in Rotterdam heeft vacatures voor verpleegkundigen. Kom kennismaken op onze nieuwe locatie!

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden