Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Werken en leren

Wil jij werken in de geestelijke gezondheidszorg (ggz)? Kom dan werken bij Antes. Ons werkgebied is Rotterdam Rijnmond, Dordrecht en omstreken en de Zuid-Hollandse eilanden. Wij hebben vaak openstaande vacatures voor de functies: verpleegkundige, GGZ agoog, (verslavings)arts, psychiater, psycholoog (basispsycholoog, GZ-psycholoog en klinisch psycholoog). Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Kies voor werken bij Antes en je weet (weer) wat werken in de zorg zo mooi maakt! Je gaat aan de slag in de algemene psychiatrie of de verslavingspsychiatrie. Geen dag is hetzelfde, want bij ons heeft elke cliënt zijn eigen, bijzondere levensverhaal. In de psychiatrie valt nog veel te ontdekken en daaraan kun jij een eigen, unieke bijdrage leveren.In het ‘boek’ van Antes blijf je lezen. Je voegt er immers zelf steeds nieuwe hoofdstukken aan toe. Waardevol voor cliënten, vakgenoten én voor jezelf!

Op dit moment zijn we vooral op zoek naar:

Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen

Als je bij ons komt werken, dan krijg je een arbeidscontract bij Antes. Werken bij Antes betekent ook veel ontwikkelingsmogelijkheden. Door middel van cursussen, masterclasses en specialisaties, maar ook door de uitdagingen in je dagelijkse werk. We zijn een Teaching Hospital met vele vormen van en mogelijkheden tot opleiden en leren. Ook biedt Antes door zijn verbondenheid aan universiteit en hogeschool de mogelijkheid tot het doen van onderzoek. Wil je na een tijdje ambulant werken, bijvoorbeeld ervaring in een kliniek opdoen? Of wil je na het werken met mensen met een verslavingsprobleem je meer specialiseren op het gebied van schizofrenie? Dan biedt Antes jou ruimte om intern naar die mogelijkheden te kijken.

Vacatures

Wij maken onderdeel uit van de Parnassia Groep. Benieuwd welke vacatures we op dit moment hebben? Bekijk het overzicht met de openstaande vacatures.

Vragen of meer informatie?

Heb je nog vragen over werken bij Antes? Neem dan contact met ons op. Je kunt het Recruitment team bereiken op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden