Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Flexpool

Ben jij agoog, verpleegkundige of verzorgende IG? Houd jij ervan om regelmatig op een andere werkplek met andere collega’s te werken? Dan is de flexpool misschien iets voor jou!

Werken in de GGZ is dynamisch, maar als flexmedewerker ben je een echte vliegende keep! Het is verantwoordelijk werk, je omgeeft je tenslotte met doelgroepen van allerlei verschillende leeftijden, culturen en problematiek, die allemaal hun eigen manier van benaderen nodig hebben.

Het flexbureau van Antes bestaat uit medewerkers in dienst van Antes. Deze medewerkers kunnen snel worden ingezet als er op een afdeling te weinig personeel is (bijvoorbeeld door vakantie, zwangerschap, vacatureruimte etc.). Als flexmedewerker heb je zelf invloed op je rooster. Je geeft aan de flexpool vooraf je beschikbaarheid door. Daar wordt rekening mee gehouden bij het inplannen.

Vacatures

Wij maken onderdeel uit van de Parnassia Groep. Benieuwd welke vacatures we op dit moment hebben? Bekijk het overzicht met de openstaande vacatures.

Vragen of meer informatie?

Heb je nog vragen over werken bij Antes? Neem dan contact met ons op. Je kunt het Recruitment team bereiken op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden