Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Kom werken in de wijk!

Antes heeft verschillende vacatures voor gz-psychologen en klinisch psychologen die graag werken in een ggz team dat werkt volgens de FACT methodiek. Kom jij één van onze teams versterken?

Onze FACT-teams maken een professionaliseringsslag op basis een van heldere en wetenschappelijke onderbouwde visie waarbij we meer psychologische interventies en diagnostiek willen inzetten. Ben jij gz-psycholoog of klinisch psycholoog? Wil je graag werken in een wijkgericht ggz team voor volwassenen en bijdragen aan deze visie? Een team dat zich steeds afvraagt hoe onze patiëntenzorg nog beter kan? En ben je bereid om aanvullende opleidingen te volgen waarmee jij de verdieping zoekt in je werk? Lees dan vooral verder en bekijk onze vacatures.

Als je op de vacaturelinks klikt, word je doorgeleid naar de werken en leren website van Parnassia Groep, waar Antes een onderdeel van is.

vacature gz-psycholoog

vacature klinisch psycholoog

Verder professionaliseren van de wijkteams
Er is binnen onze FACT teams een belangrijke rol weggelegd voor gz- en klinisch psychologen. Naast dat zij patiënten zien, zetten zij ook het behandelbeleid uit en verzorgen zij supervisie voor hun collega’s. Een groot deel van de patiënten kampt met persoonlijkheidsproblemen, verslavingsproblemen en trauma. Gezien de problematiek van deze patiënten zijn onze behandelingen hoog complex. Dat maakt het werk uitdagend en dynamisch. Met een aangepast scholingsaanbod voor gz- en klinisch psychologen zorgen we ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen.

Jouw scholingsaanbod
Voor gz-psychologen en klinisch psychologen hebben we een apart scholingsaanbod samengesteld. Afhankelijk van welke kennis en ervaringen je al meeneemt, kom je hier mogelijk voor in aanmerking. Samen met je leidinggevende bespreek je welke scholing nog nodig is.

Scholingsaanbod voor gz- psychologen:
•   
Verdiepingscursus EMDR
•    Basis & Verdiepingscursus SFT
•    GITPD
•    Cognitieve gedragstherapie, inclusief de supervisoren-opleiding

Scholingsaanbod voor klinisch psychologen:
De klinisch psychologen hebben binnen Antes een eigen budget voor bijscholing.

Van klinisch psychologen vragen wij zich specifiek te scholen in het behandelen van hoog complexe problematiek bij onze EPA patiënten op de volgende gebieden:
•    trauma
•    persoonlijkheidsstoornissen
•    psychotische stoornissen
•    complexe, meervoudige problematiek  (bijvoorbeeld: LVB/verslaving/persoonlijkheidsstoornissen)

Voor zowel gz- als klinisch psychologen zijn er ook mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in het management of het geven van opleiding en supervisie. Zo zijn er mogelijkheden om teamleider te worden of kun je je verder scholen tot supervisor in bijvoorbeeld EMDR of CGT. Met ons scholingsnetwerk en ons eigen opleidingscentrum brengen we jouw kennis en ervaring graag naar een nog hoger niveau.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Naast een uitgebreid scholingsaanbod, kom je te werken in een professionele werkomgeving met multidisciplinaire teams. Je salaris is conform de cao GGZ. Daarnaast bieden we je extra voorzieningen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden dat je aan jouw wensen kunt aanpassen.

Jouw collega’s
Zie en hoor hoe onze eigen collega’s het werken in de GGZ en het FACT team ervaren!


Werken in de wijk
Werken in de wijk, is werk met veel dynamiek. Je gaat op pad en komt bij mensen thuis die jouw hulp hard nodig hebben. Doordat je mensen behandelt en begeleidt met ernstige psychiatrische aandoeningen die vaak ook problemen hebben op het gebied van wonen, werken, financiën en sociale contacten, schakel je op vele vlakken. Zowel met jouw team, als ook met andere instanties zoals de huisarts, woningbouwverenigingen, de wijkagent of de buurt. Ook contact met familie, buren en vrienden kunnen bij de behandeling worden betrokken. Omdat het hier vaak gaat om patiënten met ingewikkelde meervoudige problematiek, moet je stevig in je schoenen staan. Geen dag is hetzelfde en iedere patiënt vraagt om een andere oplossing.
 

Kom kennismaken
Lijkt het je wat om één van onze FACT-teams te versterken, solliciteer dan direct door naar vacature te gaan die jouw aanspreekt. Mogelijk twijfel je nog of heb je nog enkele vragen. Dan nodigen we graag uit voor de koffie. We kunnen je dan alles uitleggen over het werk, de wijk, het team. We beantwoorden graag je vragen. Als je wilt kun je ook altijd een keertje met een team meelopen. Monique de Kok, manager behandelzaken en klinisch psycholoog  (06 - 22 11 17 97) staat je graag te woord. Bij haar kun je ook een afspraak maken om in alle rust je te oriënteren op mogelijkheden binnen Antes.

 

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden