Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Opleiding en ontwikkeling

Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk. Niet alleen de ontwikkeling van cliënten en onze organisatie als geheel, maar ook zeker de ontwikkeling van onze medewerkers.

Introductieprogramma

Om wegwijs te raken bij ons, neem je deel aan ons introductieprogramma. Tijdens de introductiedagen krijg je een beeld van Antes en maak je onder meer kennis met het bestuur, de ondernemingsraad, de cliëntenraad en ontmoet je meteen (nieuwe) collega´s vanuit verschillende disciplines.

Opleidingen volgen en doorgroeien

Antes is onderdeel van Parnassia Groep. Onze eigen Parnassia Groep Academie staat garant voor uitgebreide mogelijkheden voor bij- en nascholing. Je kunt als zorgprofessional verder groeien via onze  (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Ook denken we aan jouw persoonlijke ontwikkeling.  

Vacatures

Wij maken onderdeel uit van de Parnassia Groep. Benieuwd welke vacatures we op dit moment hebben? Bekijk het overzicht met de openstaande vacatures.

Vragen of meer informatie?

Heb je nog vragen over werken bij Antes? Neem dan contact met ons op. Je kunt het Recruitment team bereiken op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden