Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Opleiding en ontwikkeling

Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk. Niet alleen de ontwikkeling van cliënten en onze organisatie als geheel, maar ook zeker de ontwikkeling van onze medewerkers.

Introductieprogramma

Om wegwijs te raken bij ons, neem je deel aan ons introductieprogramma. Tijdens de introductiedagen krijg je een beeld van Antes en maak je onder meer kennis met het bestuur, de ondernemingsraad, de cliëntenraad en ontmoet je meteen (nieuwe) collega´s vanuit verschillende disciplines.

Opleidingen volgen

Als je eenmaal goed en wel bij ons aan de slag bent, faciliteren wij jouw persoonlijke- en vakgerichte groei door het bieden van zowel interne als externe (beroeps)opleidingen. Alle medewerkers krijgen de ruimte een opleiding te volgen. In het jaargesprek geef je zelf aan welke wensen je hebt op leergebied. Het hoofd van de afdeling gaat hier vervolgens mee aan de slag en bespreekt met jou welke mogelijkheden er zijn en hoe vergoedingen worden geregeld.

Eigen opleidingscentrum

Antes heeft een eigen opleidingscentrum. Een eigen 'school' dus. Met speciale docenten en een opleidingscentrum (met alles erop en eraan) op de locatie Albrandswaardsedijk 74 in Poortugaal. Opleidingen zijn een speerpunt van onze organisatie. Op dit gebied willen we ons ook onderscheiden. Om de kennis van onze medewerkers en de zorg naar een nog hoger niveau te tillen en om het extra aantrekkelijk te maken om bij ons te werken.

Doorgroeien

Het verschilt natuurlijk per functie, maar er zijn in principe geen vaste loopbaanpaden bij Antes. Je kunt zelf aangeven welke ontwikkeling je door wilt maken, welke opleidingen daar bij horen en waar je uiteindelijk terecht wilt komen. Zo is het voor sommigen de uitdaging om zich te specialiseren in een bepaalde functie, terwijl een ander liever doorgroeit naar een managementrol. Jouw inzet en ambities zijn bepalend. Als jij je van je beste kant laat zien, doen wij dat natuurlijk ook.

Beroepspraktijkvorming

Bij Antes besteden we ook veel aandacht aan de beroepspraktijkvorming (BPV). Dit sluit niet alleen aan bij de aard van ons vakgebied, maar ook bij wat wij als werkgever belangrijk vinden. Voor verschillende locaties heeft Antes een opleidingserkenning. Dit betekent dat leerlingen en stagiaires die bepaalde opleidingen volgen, bij ons terecht kunnen om kennis, vaardigheden, competenties en de juiste houding te verkrijgen. Wij scheppen een goed leer- en werkklimaat. Werkend leren dus. Uiteindelijk kunnen zij zelfstandig vorm en inhoud geven aan het beroep waarvoor ze opgeleid zijn.

Vacatures

Wij maken onderdeel uit van de Parnassia Groep. Benieuwd welke vacatures we op dit moment hebben? Bekijk het overzicht met de openstaande vacatures.

Vragen of meer informatie?

Heb je nog vragen over werken bij Antes? Neem dan contact met ons op. Je kunt het Recruitment team bereiken op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden