Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Psychiaters gezocht

Bouw mee met de patiëntenzorg in de regio Rijnmond

Antes is de specialist in psychiatrie en verslavingszorg in Rotterdam Rijnmond, Zuid-Hollandse Eilanden en Drechtsteden. Eind 2017 is Antes gefuseerd met Bavo Europoort, onderdeel van de Parnassia Groep. De komende periode staat in het teken van nieuwe kansen en kijken we echt hoe we door de twee organisaties samen te voegen een betere GGZ in de regio kunnen verzorgen.


Werken bij Antes
Naast opleidings- en onderzoeksmogelijkheden voor psychiaters, is er voldoende ruimte voor persoonlijke groei. Onze multidisciplinaire teams zijn deskundig, collegiaal en veel collega’s voelen zich door de goede werksfeer in de teams als een vis in het water. Wij hebben een aantrekkelijk en uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden met aantrekkelijke fiscale voordelen.


Denk mee over innovatie en kwaliteit

We bieden je graag de ruimte om mee te denken over innovatie, de kwaliteit van het team en hoe we kwalitatief hoogwaardige zorg blijven leveren. Zo kun je als inhoudelijke expert ook deelnemen aan een van onze specialismegroepen. Naast kennis en consultatie zetten onze specialismegroepen lijnen uit voor scholing, onderzoek en innovatie. Participeren aan wetenschappelijk onderzoek neemt een belangrijke plaats in binnen jouw werk als psychiater. Je bent betrokken naar zowel collega’s als patiënten en je bent in staat om samen met patiënten te zoeken naar oplossingen om hun regie en zelfredzaamheid te versterken.

We hebben veel verschillende doelgroepen en een groot aantal locaties.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Ouderenpsychiatrie, NAH en Ziekenhuispsychiatrie, diverse klinische én ambulante afdelingen
  • Klinieken in Poortugaal, Capelle a/d IJssel en Rotterdam met diverse afdelingen als Dubbele diagnose, High Intensive Care, SEHP en gesloten opname
  • Poliklinische en ambulante locaties in o.a. Rotterdam, Hellevoetsluis, Dirksland en Dordrecht
  • Teams voor Intensieve Behandeling Thuis (IBT) en Vroege Interventie Psychose (VIP)
     

Klik op onderstaande links voor openstaande vacatures:


Antes

 

Bavo Europoort
 

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden