Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Psychiaters gezocht

Beslis mee met de patiëntenzorg in de regio Rijnmond

Antes is de specialist in psychiatrie en verslavingszorg in Rotterdam Rijnmond, Zuid-Hollandse Eilanden en Drechtsteden. Eind 2017 is Antes gefuseerd met Bavo Europoort, onderdeel van de Parnassia Groep. De komende periode staat in het teken van nieuwe kansen en kijken we echt hoe we door de twee organisaties samen te voegen een betere GGZ in de regio kunnen verzorgen.


Werken bij Antes
Naast opleidings- en onderzoeksmogelijkheden voor psychiaters, is er voldoende ruimte voor persoonlijke groei. Onze multidisciplinaire teams zijn deskundig, collegiaal en veel collega’s voelen zich door de goede werksfeer in de teams als een vis in het water. Wij hebben een aantrekkelijk en uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden met aantrekkelijke fiscale voordelen.


Denk mee over innovatie en kwaliteit

We bieden je graag de ruimte om mee te denken over innovatie, de kwaliteit van het team en hoe we kwalitatief hoogwaardige zorg blijven leveren. Zo kun je als inhoudelijke expert ook deelnemen aan een van onze specialismegroepen. Naast kennis en consultatie zetten onze specialismegroepen lijnen uit voor scholing, onderzoek en innovatie. Participeren aan wetenschappelijk onderzoek neemt een belangrijke plaats in binnen jouw werk als psychiater. Je bent betrokken naar zowel collega’s als patiënten en je bent in staat om samen met patiënten te zoeken naar oplossingen om hun regie en zelfredzaamheid te versterken.

Wij zijn op zoek naar: 

Vacature psychiater FACT LOPP

Heb jij passie voor een doelgroep die vaak tussen wal en schip valt en waar je jouw lef met durf om buiten vaste kaders te denken kan toepassen?

Antes zoekt een psychiater voor het FACT LOPP in Rotterdam Zuid.

Vacature psychiater Boumankliniek

Zie jij de uitdaging in het mee denken en werken aan de genoemde ontwikkelingen? Dan doe je dat binnen een multidisciplinair team waar we binnen de verschillende afdelingen werken met een regiebehandelaarschap vorm gegeven vanuit verschillende disciplines, zoals een verpleegkundig specialist GGZ, GZ- of Klinisch psycholoog en een verslavingsarts.

Samen met de andere psychiaters geef je integraal vorm aan de totale klinische behandelketen. In een informele sfeer van overleg bepalen wij met elkaar hoe we dat doen. Je zet je als psychiater in voor het behandelen patiënten met problematisch middelengebruik, gedragsverslaving en psychiatrische stoornissen. Met als uiteindelijke doel maatschappelijk herstel van de patiënt, samen met de patiënt en diens naasten.

Vacature psychiater poliklinieken Antes

Werken met een zeer diverse patiëntengroep op de poliklinieken van Antes aan de Zorgboulevard, Pieter de Hoochweg en Vlaardingen.
 
Wil jij werken met een zeer divers patiëntengroep op de poliklinieken van Antes aan de Zorgboulevard, Pieter de Hoochweg en Vlaardingen? Als psychiater behandel je patiënten met problematisch middelgebruik, gedragsverslaving en psychiatrische stoornissen. Wil je nog meer weten over de mooie functies die wij bieden? Lees dan vooral verder! 

Wij bieden 3 uitdagende plekken aan waarbij elke locatie haar eigen unieke insteek heeft.

Vacature psychiater voor de regio Spijkenisse/Hellevoetsluis

Voor uitbreiding van onze poli algemeen, poli ouderen, poli verslaving en poli persoonlijkheidsstoornissen zijn wij op zoek naar een psychiater. Bent u op zoek naar een volledige baan of zoekt u een aanvulling op uw andere werkzaamheden. Wij nodigen u uit om met ons in gesprek te gaan.

Voor onze locaties zoeken we iemand die professioneel en effectief psychiatrisch handelen combineert met verbindende krachten en ondernemingszin. De psychiatrische taken binnen het team worden afgestemd met de andere psychiaters van de locatie.

Vacature psychiater voor de poli angst- en stemmingsstoornissen Rotterdam Zuid

Als psychiater bent u regiebehandelaar op onze Poli Angst- en Stemmingsstoornissen.

Beschrijving werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

 • diagnostisch onderzoek en uitvoering consulten
 • uitvoering van ECT ( elektroconvulsietherapie) in samenwerking met het Maasstadziekenhuis
 • inhoudelijk richting geven aan de behandeling van patiënten  
 • supervisie en mentoraat bieden aan artsen in opleiding

Vacature psychiater voor de Forensische keten

“Waar iedereen stopt gaan wij verder!”

Antes zoekt een gedreven psychiater die graag met een uitdagende doelgroep wil werken!  

Als psychiater binnen onze Forensische Keten ben je betrokken bij de behandeling van patiënten die in aanraking zijn gekomen met het strafrecht. Veel veroordeelden met herhaald crimineel gedrag kampen met psychische problemen, vaak gecombineerd met problematisch gebruik van drugs en alcohol. De Forensische Keten van Antes kan deze mensen een gecombineerde verslavings- en psychiatrische behandeling bieden.  Als psychiater is het van belang dat je een klimaat kan creëren voor patiënten waar zij zich binnen de noodzakelijke grenzen toch kunnen ontwikkelen. Hierin ben je als psychiater een belangrijke inspiratie voor het multidisciplinaire team om dit gezamenlijk te bewerkstelligen.

Vacature psychiater voor het FACT en de acute poli Hellevoetsluis

Het sleutelwoord van werken bij Antes is 'ontwikkeling'. Wij bieden binnen onze organisatie vele disciplines waarin u ervaring kunt op doen of waarin u kunt specialiseren. 

Zou u naast het FACT en de Acute Poli ook graag op andere afdelingen werken? Wij gaan hierover graag met u in gesprek. Daarnaast bieden wij een werkomgeving waarbij u in hoge mate zelf invloed hebt op de invulling van uw werk.

Vacature psychiater Acute Dienst en Crisiscentrum

Bavo Europoort zoekt per direct, voor de Acute Dienst en het Crisiscentrum naar een enthousiaste en flexibele psychiater.

De functie van psychiater bestaat uit de volgende werkzaamheden:

 • Het beoordelen van patiënten in acute crisis situaties zowel op de locatie waar de patiënt zich bevindt als in het Crisiscentrum
 • Het verzorgen van een adequate verslaglegging in het EPD
 • Het vervullen van de achterwachtfunctie voor het Acute Dienst koppel
 • Het uitvoeren van BOPZ taken (Varbanov en RM/IBS)
 • Supervisie/werkbegeleiding aan collega’s
 • Actief participeren in het afdelingsbeleid
 • Participatie in de multidisciplinaire casuistiek bespreking
 • Vertegenwoordigen van de acute psychiatrie in relatie tot de andere onderdelen van Parnassia Groep

Vacature psychiater behandelcentrum Neuropsychiatrie/Niet Aangeboren Hersenletsel

Bavo Europoort zoekt voor de het behandelcentrum Neuropsychiatrie/Niet Aangeboren Hersenletsel in Rotterdam een psychiater.  
 

Herstelgericht werken met patiënten met complexe problematiek? Talent en kennis om het team te inspireren?

Ons behandel- en expertisecentrum is een specialistisch centrum voor neuropsychiatrie, waar per jaar gemiddeld 350 mensen met hersenaandoening worden behandeld. Landelijk gezien één van de weinige behandelcentra waar zowel klinische- en ambulante behandeling mogelijk is voor genoemde Niet Aangeboren Hersenletsel.
 

Vacature psychiater Ouderen Ambulant Rotterdam Noordoever

Ben jij een psychiater die affiniteit heeft met zowel gerontopsychiatrie als psychogeriatrie? Werk je graag samen in een multidisciplinair team? Lees dan verder.

De teams Ouderen Ambulant Rotterdam Noordoever werken vanuit de locaties Poortmolen in Capelle aan den  IJssel  en de Mathenesserlaan in Rotterdam. De locaties zijn goed bereikbaar met OV.

Vacature psychiater team Intensieve Behandeling Thuis (IBT)

Bavo Europoort zoekt voor het nieuw op te zetten team Intensieve Behandeling Thuis (IBT) een psychiater.
 

Help jij onze cliënten thuis beter te worden?


Beter worden doe je thuis. In een multidisciplinair team behandel je mensen die door hun psychiatrische problemen in crisis zijn of dreigen te raken. Samen met je team  en de omgeving van de patiënt zet je interventies in om een opname te voorkomen.  Creatief en buiten de gebaande zorglijnen maak je gebruik van de herstellende vermogens van je patiënt, aan wie je zorg op maat levert.  

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden