Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Wat we bieden

Het sleutelwoord van werken bij Antes is ‘ontwikkeling’. Vooruit gaan dus. Dat kan ook, want zowel onze cliënten als onze medewerkers hebben heel veel potentie. Dat is zoals we er naar kijken en dat is ook de manier waarop we werken. We geven onze medewerkers de ruimte om te groeien. Door het volgen van opleidingen en hen mee te laten denken over onze werkwijze. We investeren dus in de ontwikkeling van onze medewerkers, zodat zij onze organisatie én bovenal de cliënten vooruit kunnen helpen. Bij Antes kun je als medewerker naam maken!

Je wilt natuurlijk wel meer weten over wat we te bieden hebben en of wij aan jouw verwachting voldoen. Solliciteren doe je immers niet zomaar. Je wilt weten of jij je thuis voelt in onze werksfeer en of onze arbeidsvoorwaarden voor jou aantrekkelijk (genoeg) zijn.

Vacatures

Wij maken onderdeel uit van de Parnassia Groep. Benieuwd welke vacatures we op dit moment hebben? Bekijk het overzicht met de openstaande vacatures.

Vragen of meer informatie?

Heb je nog vragen over werken bij Antes? Neem dan contact met ons op. Je kunt het Recruitment team bereiken op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden