Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden

Zoals je hebt kunnen lezen, verwachten we wel het een en ander van onze medewerkers. Daar mag dan ook best wat tegenover staan. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ. Prima geregeld dus. Maar hier kunnen we het verschil voor jou niet maken, deze arbeidsvoorwaarden staan nu eenmaal vast. Wel hebben we nog een aantal extra voorzieningen en arbeidsvoorwaarden aan het pakket toegevoegd. Hierbij kun je denken aan een eindejaarsuitkering en collectieve verzekeringen, maar ook aan een gunstige fietsregeling. Verder word je als medewerker opgenomen in het PFZW Pensioenfonds. Ook parttime werken is in de meeste functies mogelijk.

Arbeidsvoorwaarden naar jouw wensen

We werken met het Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden. Dit betekent dat je 'bronnen' (geld of uren) kunt ruilen voor 'doelen'. De 'doelen' zijn het fietsplan, extra pensioen, levensloopregeling, verlof (ver)kopen, extra vergoeding voor studiekosten, reiskostenvergoeding, contributie voor vakbond/beroepsvereniging en tijdsparen. Je kunt je arbeidsvoorwaardenpakket dus aan jouw wensen aanpassen. Het biedt je de mogelijkheid om je netto inkomen te verbeteren, werk en privé beter te combineren, te sparen of fiscale faciliteiten en regelingen maximaal te benutten.

Vacatures

Wij maken onderdeel uit van de Parnassia Groep. Benieuwd welke vacatures we op dit moment hebben? Bekijk het overzicht met de openstaande vacatures.

Vragen of meer informatie?

Heb je nog vragen over werken bij Antes? Neem dan contact met ons op. Je kunt het Recruitment team bereiken op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden