Sluit navigatie
Open navigatie

"Iedereen is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd."

Werksfeer

Om je een realistisch beeld te geven van onze werksfeer, hebben we onze eigen medewerkers gevraagd wat zij de belangrijkste kenmerken vinden. Een korte samenvatting:

"Het prettige, leuke van de werksfeer bij Antes is het samenwerken en de betrokkenheid van medewerkers naar elkaar toe. Het klinkt misschien cliché, maar we zijn ook open en direct naar elkaar toe. We geven elkaar complimenten, maar ook gerichte feedback op zaken. We zijn enthousiast en leren veel van elkaar. Het is wel hard werken. Daar zijn we niet vies van bij Antes. De mouwen opstropen, toewijding, je steentje bijdragen, inzet, gedrevenheid en hart voor het werk, dat is hoe wij hard werken uitleggen. Hoewel er veel verschillende functies (niveaus) zijn, is er slechts in beperkte mate sprake van hiërarchie. We werken in multidisciplinaire teams, waarin iedereen zijn of haar eigen rol en inbreng heeft, om zo het beste voor de cliënt te realiseren. In de praktijk is hiërarchie dan ook nauwelijks voelbaar, je hebt elkaar allemaal nodig. We spreken elkaar bijvoorbeeld ook gewoon met 'je' en 'jij' aan. Kortom: keihard er tegenaan met z’n allen, leren en ontdekken, maar wel in een team waar je van op aan kunt."

Vacatures

Wij maken onderdeel uit van de Parnassia Groep. Benieuwd welke vacatures we op dit moment hebben? Bekijk het overzicht met de openstaande vacatures.

Vragen of meer informatie?

Heb je nog vragen over werken bij Antes? Neem dan contact met ons op. Je kunt het Recruitment team bereiken op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur.

Feedback

.

Dáárom Antes

Jarenlange ervaring, sinds 1910

Veel vestigingen, ook bij u in de buurt

Snel weten waar je aan toe bent, bekijk de wachttijden

Veel kennis, veel experts in huis

Vergoed door de zorgverzekeraar

We kijken naar uw mogelijkheden